Neden o bilgisayara 170-180W adaptör koyarsın ki? Adaptör harici o fiyata güzel cihaz.

Aynen öyle. Ekranları da daha sorunsuz anladığım kadarıyla, vallahi bilerek mi yapıyorlar çözemedim.

Neden o bilgisayara 170-180W adaptör koyarsın ki? Adaptör harici o fiyata güzel cihaz.

Dostum merhaba, ben TUF A15'i aldım fakat YouTube'da vs. ses normalken sitelerden dizi izlediğimde ses bayağı az geliyor, fullediğimde bile, sende de böyle bir durum mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle. Ekranları da daha sorunsuz anladığım kadarıyla, vallahi bilerek mi yapıyorlar çözemedim.

Dostum merhaba, ben TUF A15'i aldım fakat YouTube'da vs. ses normalken sitelerden dizi izlediğimde ses bayağı az geliyor, fullediğimde bile, sende de böyle bir durum mevcut mu?
Garantiye ver hocam. Bozuk mal gelmiş olabilir.

10 yıllık bilgisayar daha çok ses veriyor evet. Ama aşırı düşük değil.

Ses sürücülerini kaldırıp sitesinden tekrar indirmeyi dener misiniz?

Bendeki yüklü ses sürücüleri ve sürücü sürümleri.
20240909_153440.webp
20240909_153425.webp
20240909_153451.webp
20240909_153503.webp

Son düzenleme:
10 yıllık bilgisayar daha çok ses veriyor evet. Ama aşırı düşük değil.

Ses sürücülerini kaldırıp sitesinden tekrar indirmeyi dener misiniz?

Bendeki yüklü ses sürücüleri ve sürücü sürümleri.
Eki Görüntüle 82060
Eki Görüntüle 82061
Eki Görüntüle 82062
Eki Görüntüle 82063

Dolby'den dinamik modu seçtim düzeldi teşekkürler. Bu arada bir tane ölü pixel çıktı benim TUF'ta :/ ama çok rahatsız etmedi sanırım iadeyle uğraşmayacağım.

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İçiniz rahat etmezse ölü piksel konusunu forumdaki diğer arkadaslarada bir sorun.