Detaylar
Kim cevapladı?Neden o bilgisayara 170-180W adaptör koyarsın ki? Adaptör harici o fiyata güzel cihaz.
Aynen öyle. Ekranları da daha sorunsuz anladığım kadarıyla, vallahi bilerek mi yapıyorlar çözemedim.
Neden o bilgisayara 170-180W adaptör koyarsın ki? Adaptör harici o fiyata güzel cihaz.
Dostum merhaba, ben TUF A15'i aldım fakat YouTube'da vs. ses normalken sitelerden dizi izlediğimde ses bayağı az geliyor, fullediğimde bile, sende de böyle bir durum mevcut mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Garantiye ver hocam. Bozuk mal gelmiş olabilir.Aynen öyle. Ekranları da daha sorunsuz anladığım kadarıyla, vallahi bilerek mi yapıyorlar çözemedim.
Dostum merhaba, ben TUF A15'i aldım fakat YouTube'da vs. ses normalken sitelerden dizi izlediğimde ses bayağı az geliyor, fullediğimde bile, sende de böyle bir durum mevcut mu?
Garantiyle uğraşamam ya, alalı 2 gün oldu. Gerekirse iade başlatırım da hoparlör bozuk olsa YouTube'da ses vermez.
- Makaleler
- 23
Siz bilirsiniz. İsterseniz iade edin.Garantiyle uğraşamam ya, alalı 2 gün oldu. Gerekirse iade başlatırım da hoparlör bozuk olsa YouTube'da ses vermez.
Lumine
Yetkin
10 yıllık bilgisayar daha çok ses veriyor evet. Ama aşırı düşük değil.Aynen öyle. Ekranları da daha sorunsuz anladığım kadarıyla, vallahi bilerek mi yapıyorlar çözemedim.
Ses sürücülerini kaldırıp sitesinden tekrar indirmeyi dener misiniz?
Bendeki yüklü ses sürücüleri ve sürücü sürümleri.
Son düzenleme:
10 yıllık bilgisayar daha çok ses veriyor evet. Ama aşırı düşük değil.
Ses sürücülerini kaldırıp sitesinden tekrar indirmeyi dener misiniz?
Bendeki yüklü ses sürücüleri ve sürücü sürümleri.
Eki Görüntüle 82060
Eki Görüntüle 82061
Eki Görüntüle 82062
Eki Görüntüle 82063
Dolby'den dinamik modu seçtim düzeldi teşekkürler. Bu arada bir tane ölü pixel çıktı benim TUF'ta :/ ama çok rahatsız etmedi sanırım iadeyle uğraşmayacağım.
0xraptoRwave
Üstün
Lenovo LOQ iyidir ama ASUS TUF da kötü model değil.
Botox Reis
Yetkin
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-