Ben öyle düşünmedim çünkü R23 testi vs. var bir de limitsiz bir modda test edilmiş. Gerçek sıcaklıklar ortada yani, bazen reklam kokan içerikler laptopu öylesine limitli modunda kullanıp çok serin çalışıyor diye gezinebiliyor sizin öyle değildi.

Bende bu kadar detaylı bios tavsiyesi görmeyi beklemiyordum, benim masaüstü cihazımda Asus'un prime serisinden bir anakart vardı aynı ona benziyor arayüz vs. inanılmaz detaylı bir bios ve güzel. Ayrı konu açmak bu yüzden mantıklı tabii ki de.

Biraz olsun farklı bakmana vesile olmuşum demek konuya. :rofl:

Zamanınıza bağlı derim.
Aynen öyle hocam farklı bir bakış açısı kazandım sayenizde, inceleme dediğin oyun testleri felan da olur benimki yazılım ve bios ağırlıklı olmuş ben bios kısmını silip oyun testleri koyucam konuya fotoğraf hakkımı kazanıp. Ayrı bir rehber açarak bios ayarlarını gösteririm. Hangi oyunları koymamı istersiniz?.

Aynen öyle hocam farklı bir bakış açısı kazandım sayenizde, inceleme dediğin oyun testleri felan da olur benimki yazılım ve bios ağırlıklı olmuş ben bios kısmını silip oyun testleri koyucam konuya fotoğraf hakkımı kazanıp. Ayrı bir rehber açarak bios ayarlarını gösteririm. Hangi oyunları koymamı istersiniz?.
Forza 5 güzel, CS2 kalsın. Forza yarış oyunu olarak optimizasyonu güzel bir oyun sınıfında temsilen iyidir. CS e spor kısmını temsil edecek. Belki bir de Minecraft'ın varsa bedrock editation ile RTX açmayı biliyorsan bu da güzel bir test açık Dünya oyunu olarak. Ondan sonra God of War gibi oyunlar da iyi test oyunu ama oyun sizde var mı ? Ve internetiniz hızlı mı ? Değilse bu oyunu indirmek uğraştırır crack kullanmıyorsanız da pahalıdır o yüzden alternatifi Witcher 3 olarak tavsiye edebilirim hem ucuz hem açık Dünya hem RPG.

Oyun testi koymak gerçekten zor değil. Yeter ki pcyi zorlayacağım de sen. :hehehe:

Forza 5 güzel, CS2 kalsın. Forza yarış oyunu olarak optimizasyonu güzel bir oyun sınıfında temsilen iyidir. CS e-spor kısmını temsil edecek. Belki bir de Minecraft'ın varsa Bedrock editation ile RTX açmayı biliyorsan bu da güzel bir test açık dünya oyunu olarak. Ondan sonra God of War gibi oyunlar da iyi test oyunu ama oyun sizde var mı? Ve internetiniz hızlı mı? Değilse bu oyunu indirmek uğraştırır crack kullanmıyorsanız da pahalıdır o yüzden alternatifi Witcher 3 olarak tavsiye edebilirim hem ucuz hem açık dünya hem RPG.

Oyun testi koymak gerçekten zor değil. Yeter ki PC'yi zorlayacağım de sen. :hehehe:

Xbox Game Pass'im var hocam orada Minecraft vardı, modlarla RTX shader mod açılıyordu galiba. Witcher 3 var, GTA 5 var, bazı oyunların offline hesabı var Elden Ring Hogwarts Marvel Spider-Man 2 gibi. Crack oyun indirmeyi biliyorumda sisteme virüs bulaşır korkusu var biraz :D, risk almak mantıklı mı bilemedim ondan offline hesap alıyorum ben. 1 haftaya oyunları test eder sonuçlarını konuya atarım hatta bununla ilgili " ASUS TUF A15 RTX 4050 R5 7535HS Game test" başlığıyla video hazırlayabilirim YT'ye paylaşıp.

Xbox Game Pass'im var hocam orada Minecraft vardı, modlarla RTX shader mod açılıyordu galiba. Witcher 3 var, GTA 5 var, bazı oyunların offline hesabı var Elden Ring Hogwarts Marvel Spider-Man 2 gibi. Crack oyun indirmeyi biliyorumda sisteme virüs bulaşır korkusu var biraz :D, risk almak mantıklı mı bilemedim ondan offline hesap alıyorum ben. 1 haftaya oyunları test eder sonuçlarını konuya atarım hatta bununla ilgili " ASUS TUF A15 RTX 4050 R5 7535HS Game test" başlığıyla video hazırlayabilirim YT'ye paylaşıp.
Elinizde olanlarla devam edin, RTX Minceraft ekran kartının gücünü iyi test ediyor bu arada.

Witcher 3 ise şehirde çok iyi işlemci ve ekran kartı sömürüyor. YouTube videosu da iyi olabilir ama daha az uğraşmak isterseniz Witcher 3 için şehirde, Minecraft için sahilde ekran görüntüsü de yeterlidir. Minecraft sahilde aşırı zorluyor RTX ile.

Bu esas olarak BIOS'daki bir menü seçeneğidir. Bu ayar açıksa, kullanıcılar işletim sistemini bir ağ kartı aracılığıyla uzak bir bilgisayardan veya sunucudan (PXE Boot) yükleyebilir. Yani bu ayar uzak masaüstü bağlantısı ve çeşitli ağlara bağlanmanızı sağlayan bir ayardır.
Elinize sağlık hocam. Burda dediğiniz şey wake on lan gibi bir şey mi acaba? Bir de ben pili yüzde 80 e kısıtlamayı öneriyorum, malum ben yapmıyordum 2 senede 77'ye düştü sağlığı :D

Elinize sağlık hocam. Burda dediğiniz şey wake on lan gibi bir şey mi acaba? Bir de ben pili yüzde 80 e kısıtlamayı öneriyorum, malum ben yapmıyordum 2 senede 77'ye düştü sağlığığı
Evet hocam Wake on LAN benzeri bir ayar hatta direkt o ayarla alakalı. Cihazlar arası bağlantı yapmaya yarıyor, benimde 1 sene de %91, 5 e düştü batarya sağlığım. %100 de kullanırdım hep, %80 e çekilebilir pil yüzdesi ayarı ile g helperdaki. Zaten batarya dolunca gücü prizden alıyor.

Elinizde olanlarla devam edin, RTX Minceraft ekran kartının gücünü iyi test ediyor bu arada.

Witcher 3 ise şehirde çok iyi işlemci ve ekran kartı sömürüyor. YouTube videosu da iyi olabilir ama daha az uğraşmak isterseniz Witcher 3 için şehirde, Minecraft için sahilde ekran görüntüsü de yeterlidir. Minecraft sahilde aşırı zorluyor RTX ile.
Ben oyunları indirip konuya eklerim boş vakitte hocam tamamdır.