termalmacun 5

Başarılı
Öncelikle merhaba, ASUS laptopu uzun zamandır kullanıyorum. Bluetooth var diye hatırlıyorum ama driver yok. Ayarlar üzerinden'de açamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekli.

Model: ASUS X550CA
Windows 11

Son düzenleme:

Bunlar olabilir mi?

Bu rehbere göre yaparsanız daha iyi olur, üstteki için ayrı program kurmanız gerekir.

Bunlar olabilir mi?

Bu rehbere göre yaparsanız daha iyi olur, üstteki için ayrı program kurmanız gerekir.

Üstteki yüklenmiyor ve aygıt yöneticiside Bluetooth gözükmüyor.

Öncelikle merhaba, ASUS laptopu uzun zamandır kullanıyorum. Bluetooth var diye hatırlıyorum ama driver yok. Ayarlar üzerinden'de açamıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekli.

Model: ASUS X550CA
Windows 11
aida 64 yükleyin
aygıtlar> fiziksel sürücüler>
bluetooth sürücünüz gözükecektir
bu şekilde yapıp dener misiniz donanın kimliğini bu şekilde bulabilirsiniz

Bioasa git Advanced kısmına gir Onboard Devices gibi bir şey olmalı. Bu seçeneği genişlettiğinde bluetooth görüyorsan Enable yapmayı dene.

Bios ayarlarını varsayılana sıfırlamayı dene. Kart bozuk değilde işlevselse aktif olmalı.
Belki önerdiğim Advanced yolunda değildir. Her cihazda aynı yerde olmayabilir. Ama bios üzerinde bir yerde olmalı. Bütün bios ekranlarını kontrol ettin mi?
Sorun bu değilse cihazın sağını solunu kontrol et. Ağ kartını pasife alan bir tuş veya anahtar olabilir mi?

BIOS ayarlarını varsayılana sıfırlamayı dene. Kart bozuk değil de işlevselse aktif olmalı.
Belki önerdiğim Advanced yolunda değildir. Her cihazda aynı yerde olmayabilir. Ama BIOS üzerinde bir yerde olmalı. Bütün BIOS ekranlarını kontrol ettin mi?
Sorun bu değilse cihazın sağını solunu kontrol et. Ağ kartını pasife alan bir tuş veya anahtar olabilir mi?

I/O da Bluetooth Enable'de disable ye alıp daha sonra tekrar enable ye aldım ama bir şey değişmedi. Dediklerinizi sabah deneyeceğim. Ben bu bilgisayarı Windows 7'den beri kullanıyorum ve o zamanlar içinde Bluetooth vardı. Geçen yıllarda bilgisayarcıya format attırdıktan sonra yok oldu ve önemli değil dedim ama şu an tüm klavye ve kulaklıklarım Bluetooth üzerinden bağlanıyor. Ya bir Bluetooth USB alacağım ya da bunu düzelteceğim. Teşekkürler.