Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi
Üstün
CİMER.
megaton
Uzman
İzinsiz ses kaydı almak suç. Ben de cezalarını çeksin isterim ama maalesef olmuyor. Binlerce kendini bilmez var değerlere küfür eden. Sınıfında yok mu karşı çıkacak 3-5 kişi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kişi var seriatçı o şikayetçi olmaz.
Bir tane daha var ama olayı resmiyete taşımak istemediği için şahitlik yapamam diyor.
Kanıt yok sıkıntı olmaz mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
BirForumcuKişi
Üstün
O kadarı yetmez.
Bir kişi var seriatçı o şikayetçi olmaz.
Bir tane daha var ama olayı resmiyete taşımak istemediği için şahitlik yapamam diyor.
Kanıt yok sıkıntı olmaz mı?
En kötü soruşturma açarlar sonra delil yetersizliğinden kapanır şahit filan varsa başka tabii birkaç kişi daha yazarsa aynı okulda daha etkili olur.
Ben ses kaydı falan alayım bari hocam, kendi sesimi kaydedecektim onun ettiği küfür arkada çıkmış kasıtlı değildim falan derim sorarlarsa artık.Herkes açıkca Atatürk düşmanlığı yapabiliyor internette hiçbir şey olmuyor onlara. Kanıt olmadan şikayet etsen de bir şey olacağını sanmıyorum.
İnsanlar neden Atatürk'e küfür ediyor. Yurt dışında ki insanlar bile kıymetini anlıyor. Bir tek biz anlamıyoruz galiba. 
Bazı insanlar içlerinden hain olarak doğuyorlar.İnsanlar neden Atatürk'e küfür ediyor. Yurt dışında ki insanlar bile kıymetini anlıyor. Bir tek biz anlamıyoruz galiba.![]()