Merhaba sevgili dostlar. Konu başlığında belirtmiş olduğum üzere üç farklı markanın birkaç modelini araştırmaktayım. Bu modelleri aşağıda listeliyorum:
Bu beş model araç arasında aradıklarım konfor ve yeri geldiğinde performans olup, hakkında öğrenmek istediklerim ise tam olarak kronik sorunları ve beni servise ya da sanayiye götürme sıklıkları.
Beş modelin içinde, eğer motoru sorunsuz bir modelse, maksimum 250.000–300.000 km’de alacağım. Sizce hangi modelde hangi kronik sorunlar var? Ve sizce hangisi alınabilir ya da alınmamalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
- 8T kasa, 2012 sonrası makyajlı A5 Sportback 2.0 TDI quattro ya da 2.0 TFSI quattro
- C7 kasa, 2014 sonrası A6 Sedan 2.0 TDI quattro (gönlüm hep bu modelden yana)
- F10 kasa, 2015 sonrası 520d ya da 525d xDrive
- F30 kasa, 2014 sonrası 320d
- W205 kasa, 2014 sonrası C180
Bu beş model araç arasında aradıklarım konfor ve yeri geldiğinde performans olup, hakkında öğrenmek istediklerim ise tam olarak kronik sorunları ve beni servise ya da sanayiye götürme sıklıkları.
Beş modelin içinde, eğer motoru sorunsuz bir modelse, maksimum 250.000–300.000 km’de alacağım. Sizce hangi modelde hangi kronik sorunlar var? Ve sizce hangisi alınabilir ya da alınmamalı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.