Aeronight
Üstün
İmzası değil. Allah'ın 99 tane ismi var ya, 81+18=99 ediyor işte. 10 metre sakalı olan ucubeler öyle demişti.Çok egoist ayrıca o kadar kendini övmesi, övdürmesi yetmezken bir de üstüne imzasını da atıyor bize![]()
İmzası değil. Allah'ın 99 tane ismi var ya, 81+18=99 ediyor işte. 10 metre sakalı olan ucubeler öyle demişti.Çok egoist ayrıca o kadar kendini övmesi, övdürmesi yetmezken bir de üstüne imzasını da atıyor bize![]()
Zaten gerçek anlamda imza gibi bir şey kastetmedim de şaka amaçlı öyle dedim. Onlara "ucube" demek çok hafif kalır bu arada. Çok daha fazla şey söylenir de işte... "badelemek" kavramının ne olduğunu öğrendiğimde insanlığımdan utanmıştım.İmzası değil. Allah'ın 99 tane ismi var ya, 81+18=99 ediyor işte. 10 metre sakalı olan ucubeler öyle demişti.
Eh buna katılmıyorum işte. Küçüklüğümde yaşadıklarımdan dolayı dini aşırı sorgulasam da Müslümanım sonuçta. Araştırıp kabul ettiğim bir din.Ne kadar kabul edilmese de arapların tanrısı yani "Allah", aslında insansı özelliklerle dolu bir tanrıdır zaten. Dini ise tam insan sömürme dini.
Bu kadar emek verdiğim bir topluluktan ban yemeye niyetim yok. Yoksa diyeceğimi diyorum zaten.Zaten gerçek anlamda imza gibi bir şey kastetmedim de şaka amaçlı öyle dedim. Onlara "ucube" demek çok hafif kalır bu arada. Çok daha fazla şey söylenir de işte... "badelemek" kavramının ne olduğunu öğrendiğimde insanlığımdan utanmıştım.
Bir de onları söyleyen İslami site bunu da söylüyor: ''81 ila 18 sayısının toplamı 99 eder. Bu ise Allah'ın 99 ismine işarettir''O dediğin 81 18 Ar*pça rakamlar. Küçükken zorla gittiğim tarikat kursundan kaldı aklımda. Bayağı önemsiz bir şey.
Eki Görüntüle 144989
Eki Görüntüle 144990
Oh, kesinlikle haklısın dostum. Gerçekten öyle.Ne kadar kabul edilmese de arapların tanrısı yani "Allah", aslında insansı özelliklerle dolu bir tanrıdır zaten. Dini ise tam insan sömürme dini.
E aynı propaganda topluluğu çünkü. Cemaatler çok basit çalışırlar. İnsanların inandıkları dini önce kendilerine göre yontarlar. Allah'a karşı gelir, şirk koşarlar.Bir de onları söyleyen İslami site bunu da söylüyor: ''81 ila 18 sayısının toplamı 99 eder. Bu ise Allah'ın 99 ismine işarettir''![]()
Evet işte. İnsanları zehirliyorlar. Karşılığında aldıkları şey ne peki?@Aeronight, bu inanılmaz vahim bir durumda ayrıca. Bir İngilizce öğretmenimiz anlatırdı, tarikattaki bir kadınla konuşma fırsatı olmuş. Kadın demiş ki "Bizim namaz kılmamıza gerek yok, şeyhimiz bizi cennete götürecek."