Avusturya pek değer verilmeyen bir ülkedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23894
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
2025 yılında Eurovision'u bu ülke kazandı. Bu yüzden 2026 yılında da Eurovision bu ülkede yapılacak. İsrail - Filistin protestoları son iki yıldır Eurovision'un arka planında gerçekleşen eylemler.

Bakalım Avusturya bu konuda nasıl davranıyor. Anladığım kadarıyla Avusturya'da bu konuda ikiye bölünmüş durumda.

(Bu konu üstünde pek durmayın. Başlıktan sapmayalım.)

Güzel bir noktaya ayak baktınız. Hemen anlatayım.

Şimdi şöyle, Ben Viyanadayım, ülkenin nüfusunun üçte biri bu şehirde, dolayısıyla çok kültürlü, yerel avusturyalı oranı kısmen diğer şehirlere göre az. Haliyle bu her şeye gebe oluyor. Eurovisionu kazanan isim de köken olarak Avusturyalı değil, vatandaşı sadece, o da Viyanadan çıkma.

Viyana dışındaki şehirlerde (Graz-Salzburg,Klagenfurt ve Innsbruck) inanılmaz konzervatif ve tutucu, göçmen nüfusu inanılmaz az olan yerler.

Asıl konumuza gelirsek, değeri verilmeyen durumunu Viyana ile telafi edebiliriz. İnsanlar şehri bilip ülkeyi de bilmiyor çünkü.

Çiğ et gibi bir yemekleri yiyorlar mı? Öyle bir şey görmüştüm ekmeğin arasında. Ev yemeğimi yoksa dışarıda da popiler mi?

Çiğ et gibi bir yemekleri yiyorlar mı? Öyle bir şey görmüştüm ekmeğin arasında. Ev yemeğimi yoksa dışarıda da popiler mi?
Genelde sabahlari donmus pepperoni, salam yiyorlar ekmek arasinda. Baslarda zor gelse de ben de alistim artik

Ben tam tersi Avusturalyayı çok merak ediyorum. İlk fırsat ile Güney doğu asya ve Okyanusya'ya gitmek. Bir süre yaşamak isterim. Ek olarak ülkelerin isimleri karıştıranlar bu sebep ile yanlış yere gelenler için danışma oluyormuş. Bir de Avusturya denilince aklıma ilk işte çiğ etli kahvaltı , beyaz sosis ve Htalks geliyor. Ama güzel ülkedir 2.Dünya savaşı sonrası galiba tarafsızlık sözü verdi.

Şehir merkezlerine yılan, timsah ve zararlı böceklerin en çok girdiği ülke. Bu konuda önlem getirseler dediğiniz gibi güzel ülke.

Şehir merkezlerine yılan, timsah ve zararlı böceklerin en çok girdiği ülke. Bu konuda önlem getirseler dediğiniz gibi güzel ülke.
Aynen oyle, o ulke macera arayanlar icin ideal.

Evet, WW2den sonra Almanya oralari topraklarina kattigi icin SSCB ile antlasmalar sonucu tarafsizlik sonucu verdiler, ama EUdalar tarafsizlar yerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…