Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Eski oyunlar ağırlıklı ise RX 6650 XT derim direk.

Genelde CS 2, Forza 4 (GPU değişirsem 5 de olacak) tarzı oyunlar oynuyorum. Belki GPU'yu aldıktan sonra daha yeni oyunlar da deneyebilirim. Cyberpunk gibi.

@5659 hocam sormayı unuttum. 6650XT de encoder bulunuyor mu? Yani driver üzerinden video kaydı alabilir miyim?

@ARM64 hocam sormayı unuttum. 6650XT de encoder bulunuyor mu? Yani driver üzerinden video kaydı alabilir miyim?

İnternette var yazıyor. Benim RX 6600 XT'de kayıt yapılabiliyor.

Ekran Görüntüsü (17).webp

Video kaydı alabilirsin ama Twitch falan için diyorsan AMD alma demiyorum direk kaç. Yayın için AMD'nin yanına bile yaklaşmayın kaçın. Bu arada ben Arc A750 veya RX 6650XT öneririm.

Axle'yi daha önce duymadım fakat RX 6600 pek ısınan bir kart olmadığından markayı çok kafama takmazdım.

Caner Uncu hocamın dediği gibi 500₺ farkla Asus da alabilirsiniz fakat 671₺ fark verip RX 6650 XT almak daha iyi olur.

Genelde CS 2, Forza 4 (GPU değişirsem 5 de olacak) tarzı oyunlar oynuyorum.
RX 6600 için yaptığım bir test var:

6650XT de encoder bulunuyor mu? Yani driver üzerinden video kaydı alabilir miyim?
RX 6000 serisinde AMD Adrenalin'in tam sürümünü indirirseniz AMD Relive içinde geliyor. Kayıt yapabiliyorsunuz.

Axle'yi daha önce duymadım fakat RX 6600 pek ısınan bir kart olmadığından markayı çok kafama takmazdım.

Caner uncu hocamın dediği gibi 500₺ farkla ASUS da alabilirsiniz fakat 671₺ fark verip RX 6650 XT almak daha iyi olur.

RX 6600 için yaptığım bir test var:

RX 6000 serisinde AMD Adrenalin'in tam sürümünü indirirseniz AMD ReLive içinde geliyor. Kayıt yapabiliyorsunuz.

Kayıt için ayrıca kartta encoder olması gerek. 6400 de olmadığı için oyun kayıtlarımı işlemci üzerinden alıyorum bu da FPS'i bayağı düşürüyor.

Video kaydı alabilirsin ama Twitch falan için diyorsan AMD alma demiyorum direk kaç. Yayın için AMD'nin yanına bile yaklaşmayın kaçın. Bu arada ben Arc A750 veya RX 6650XT öneririm.

Sadece video kaydı alacağım hocam. İnternetim yayın gibi olaylara çok el verişli değil. Zaten 4K video yüklemek için bile 30 dk bekletiyor.