İlk 12 bitmek üzere, üstüne fonksiyon fasikülü atıp geçmek istiyorum. Doğru olur mu sizce? Problemleri de mi halletmeliyim yoksa?
Detaylar
Kim cevapladı?İlk 12 konu denemesi almıştım bir de, hazır tatildeyken zaman da bolken rutin olarak ondan atarım günde 1-2 tane, problemlerle de paralel giderim diye düşünüyorum doğru mu sizce?
Starset 52
Uzman
Gayet doğru. Düzenli deneme çözün ve yapamadığınız soruları zaman zaman inceleyin sürekli.İlk 12 konu denemesi almıştım bir de, hazır tatildeyken zaman da bolken rutin olarak ondan atarım günde 1-2 tane, problemlerle de paralel giderim diye düşünüyorum doğru mu sizce?
Problemleri hallet.İlk 12 bitmek üzere, üstüne fonksiyon fasikülü atıp geçmek istiyorum. Doğru olur mu sizce? Problemleri de mi halletmeliyim yoksa?
Bağlayıcılığı yok, Eyüp B'de problemleri halledin dedi. Neden acaba
Son yıllarda problemlerin eleyiciliği arttı, o yüzden demiştir.Bağlayıcılığı yok, Eyüp B'de problemleri halledin dedi. Neden acaba
Problemi fonksiyon fasikulu ile paralel yürütecektim geride bırakmayacağım yani. Yine de geçerli mi?Son yıllarda problemlerin eleyiciliği arttı, o yüzden demiştir.
Syntax 52
Üstün
Problemi fonksiyon fasikulu ile paralel yürütecektim geride bırakmayacağım yani. Yine de geçerli mi?
Problemi ve geometriyi mümkünse her gün çöz. İkisi de çözerek hallediliyor.
Geometride ücgenlerin başındayım. Bitince onu rutine bağlayacağim ama AYT işi kafa karıştırdı.Problemi ve geometriyi mümkünse her gün çöz. İkisi de çözerek hallediliyor.
Problemi de konusal anlamda, yani videosunu izleyip 2 kitaptan çözme olarak bitirip geçeyim dersem yaklaşık Eylül 15 gibi geçmiş oluyorum AYT kısmına.
Tabi bu süreye kadar fonksiyon fasikulunu de dahil ettim, onu çözmek için ilk 12 bitse yeterlidir sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
NB H100 monitör tutacağının kolu hareket etmiyor
- serhatmorgan
-
-
-
-
-