Detaylar
Kim cevapladı?Dany Fırtınadoğan 55
Üstün
4 ay kullandım devletin verdiğini hiçbir işe yaramadı. Eczaneden iyi bir tane al.
- Makaleler
- 6
En basitinden sağlık ocağına aile hekimine gidin o yazsın.
efebatiin
Yetkin
Hocam doktor kontrolünde almıştık fakat hiçbir işe yaramadı. @Dany Fırtınadoğan hocamın dediği gibi yaparım o zaman.
Dany Fırtınadoğan 55
Üstün
Bir kan testi de verin yine de.Hocam doktor kontrolünde almıştık fakat hiçbir işe yaramadı. @Dany Fırtınadoğan hocamın dediği gibi yaparım o zaman.
Eagles 54
Üstün
Geçmiş olsun. Saat geç olmasa çok tecrübeli bir eczacım var, arayıp sorardım. Yarın özellikle arayıp, tavsiyesini yazacağım buraya senin için marka bazında.
İç hastalıkları ( dahiliye ) doktoru gördü mü kan testi sonuçlarını?
Liguori 3
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sağlık ocağında B12 bakmıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Hastaneye gitmen gerekebilir.
B12'nin markası değil, formu önemli. Zaten aşağı yukarı eczanede alacaklarınızın hepsi aynı kalitede olacak. Form olarak metilkobalamin var, siyanokobalamin var, adenozilkobalamin var. Belki daha da vardır. Bunları kimse size burada açıklayamaz. Açıklasa bile etik olmaz.
Hastaneye gidip doktordan bilgi almanız çok daha faydalı olur. Belki B12'lik bir durumunuz yoktur. Kafanıza göre ilaç, vitamin veya mineral almak doğru olmaz.
B12'nin markası değil, formu önemli. Zaten aşağı yukarı eczanede alacaklarınızın hepsi aynı kalitede olacak. Form olarak metilkobalamin var, siyanokobalamin var, adenozilkobalamin var. Belki daha da vardır. Bunları kimse size burada açıklayamaz. Açıklasa bile etik olmaz.
Hastaneye gidip doktordan bilgi almanız çok daha faydalı olur. Belki B12'lik bir durumunuz yoktur. Kafanıza göre ilaç, vitamin veya mineral almak doğru olmaz.
Dany Fırtınadoğan 55
Üstün
Sağlık ocağında B12 bakmıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Hastaneye gitmen gerekebilir.
Geçmiş olsun. Saat geç olmasa çok tecrübeli bir eczacım var, arayıp sorardım. Yarın özellikle arayıp, tavsiyesini yazacağım buraya senin için marka bazında.
Sağlık ocağı B12 bakıyor.
10710 55
Başarılı
Hocam galiba hap işe yaramıyor. Şu an enjeksiyon ile tedavi görüyorum ve işe yarıyor. Marka hakkında fikrim yok maalesef.Annem için alacağım fakat bir sürü marka var. Hangisi daha iyidir bilmiyorum kullandığınız veya önerdiğiniz bir marka var mıdır? Yoksa markanın bir önemi yok mu?
Yeni konular
-
Açık öğretim tarih için hangi üniversite tercih edilmeli?
- Margot Robbie
-
-
-
-
2 senelik Bilgisayar Teknikerliği vs Elektrik Teknikerliği
- DeadlyMania7
-
-
Yüksek kaldırımdan inerken aracın altını vurmak ciddi sorun oluşturur mu?
- ornitorenk