O konuda yardımcı olamam.Babam yuzunden uyuyamiyorum bende TV'nin sesini aciyor sonuna kadar gece 3'e kadar acik. Sabahta yuzunu gormemek icin uyanmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bana stresi veren seyler bunlar acaba vitamin eksikliginden dolayi mi cok hassaslasiyorum bu tur stresli durumlara karsi cok duyarli olmaya basladim artik basa cikamiyorum.
Olabilir, stres çok büyük bir düşman. İnsanı kanser bile eder.Bana stresi veren seyler bunlar acaba vitamin eksikliginden dolayi mi cok hassaslasiyorum bu tur stresli durumlara karsi cok duyarli olmaya basladim artik basa cikamiyorum.
10710
Uzman
Stresi bilememde bende anksiyete bozukluğu vardı. Biraz olsun düzeldi şu anda.Bana stresi veren seyler bunlar acaba vitamin eksikliginden dolayi mi cok hassaslasiyorum bu tur stresli durumlara karsi cok duyarli olmaya basladim artik basa cikamiyorum.
LA Knight
Üstün
Spor camiasında bu sefer de bu tutnusolluk çıktı. Önüne gelen sporcu bana doktormuş gibi vitamin de vitamin saçmalığını öne attı.
Bu vitaminlere zaten onların ihtiyacı var. Hayatsız gibi sadece yulaf, tavuk pilav yedikleri için yeterli vitamin bulamamaları normal. Etini, sütünü, meyveni, probiyotiğini, güneşi, sebzeyi hayatından çıkarmadığın sürece hiçbir şey olmaz. Şu elemanları görünce direkt aşağıya kaydırıyorum.
Bu vitaminlere zaten onların ihtiyacı var. Hayatsız gibi sadece yulaf, tavuk pilav yedikleri için yeterli vitamin bulamamaları normal. Etini, sütünü, meyveni, probiyotiğini, güneşi, sebzeyi hayatından çıkarmadığın sürece hiçbir şey olmaz. Şu elemanları görünce direkt aşağıya kaydırıyorum.