Dosya Ekleri

• 17613289570065707719010352317695.webp
    17613289570065707719010352317695.webp
    2 MB · Görüntüleme: 44
Hocam LED göremiyorum ben. Ayrıca az önce Power geldi gitti tekrar geldi.

Fotoğrafı bilgisayar acikken mi cektin? Bilgisayar acikken daire icine aldigim yere bakar misin? Eger acikken cektiysen hiçbir isik yanmiyor ise şunu dene tek RAM takiliyken BIOS'a gel BIOS ayarlarindan Memory Fast boot aciksa kapat oraya nasıl ulasirsin bilmiyorum bir karistir bakalim RAM ayarlarini sonra iki RAM'i takip dene.

Fotoğrafı bilgisayar acikken mi cektin? Bilgisayar acikken daire icine aldigim yere bakar misin? Eger acikken cektiysen hiçbir isik yanmiyor ise şunu dene tek RAM takiliyken BIOS'a gel BIOS ayarlarindan Memory Fast boot aciksa kapat oraya nasıl ulasirsin bilmiyorum bir karistir bakalim RAM ayarlarini sonra iki RAM'i takip dene.

Yani XMP ayarini kapat sonra 2 RAM takip acmayi dene actiktan sonra XMP RAM ayarini tekrar AC.

Yani XMP ayarini kapat sonra 2 RAM takip acmayi dene actiktan sonra XMP RAM ayarini tekrar AC.

XMP AMD de EXPO sanirim.
BIOS girdikten sonra F7 basıp Advanced moda geç orada. O.C moduna girip DRAM ile ilgili bir kısım var ona ulaşıp EXPO kısmı kapat cift RAM takip ayni ayari AC denedin mi?

Dosya Ekleri

• 20251024_210814.webp
    20251024_210814.webp
    214,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Memory Fast Boot'u kapattım ve RAM'leri silgiyle sildim. Hangisi çözdü bilemiyorum. Teşekkür ederim hepinize.
Memory Fast boot kapatmanızı pek tavsiye etmem, açılışı uzatıyor. Amacı bellekleri BIOS'a kaydedip bir dahakine açılışta tanımlama yapmadan direkt atlar. Demek ki RAM'leri tekrardan eğitmesi gerekiyormuş.