RAM'lerin CL28 versiyonu var benim aldıklarımdan onlardan al. Şu an attıkların zaten üst seviye değişecek harici bir şey yok. Dediğim gibi anakartı X870 olan yap. Bir de sağlam M.2 atarsın. Ayrıca ekran kartı ne?

Hocam anakart olarak aslında attığınız anakart daha mantıklı haklısınız çünkü X870 çipset var. Fakat benim attığım o anakartta Q-code var. O anakartı o sebepten dolayı seçtim

Önemli mi attığınızda 90A drmos var X870 de 110A SPS var çok çok daha iyi bir MOSFET yapısı :).

RAM'lerin CL28 versiyonu var benim aldıklarımdan onlardan al. Şu an attıkların zaten üst seviye değişecek harici bir şey yok. Dediğim gibi anakartı X870 olan yap. Bir de sağlam M.2 atarsın. Ayrıca ekran kartı ne?
M2 SSD var elimde 1 TB 980 pro. Ekran kartı da var Asus tuf 4070Ti. 6000 serisine kadar idare edecem. Ram leri cl28 yaparım fakat alacağım anakartın QVL listesinde yok hocam.

Önemli mi attığınızda 90A drmos var X870 de 110A SPS var çok çok daha iyi bir MOSFET yapısı :).
8 faz, 60A kapasiteli mosfetler "uzun süreli render" hariç 9950X3D'ye bile yeterli.

Sİstemde bir arıza olursa kolayca tespitini yapabilmek için Q code olan bir anakart alayim demiştim.yoksa sizin attığınız x870 çok daha iyi haklısınız :D benim de b850E alasım gelmiyor ama maalesef durum böyle hocam

M.2 SSD var elimde 1 TB 980 Pro. Ekran kartı da var ASUS TUF 4070 Ti. 6000 serisine kadar idare edeceğim. RAMleri CL28 yaparım fakat alacağım anakartın QVL listesinde yok hocam. Anakart olarak da X8.

QVL listesinde olmasına gerek yok. QVL listesi test yapılan RAM listesidir. Benim RAM'lerimde listede yok ama cayır cayır çalışıyor.

8 faz, 60a kapasiteli MOSFET'ler "uzun süreli render" hariç 9950X3D'ye bile yeterli.

Kesinlikle bütçe dahilinde daha iyisi varken almamak saçma olur :). O yüzden 110a sps varken 90a drmos önermedim.

Sİstemde bir arıza olursa kolayca tespitini yapabilmek için Q code olan bir anakart alayim demiştim. Yoksa sizin attığınız X870 çok daha iyi haklısınız :D benim de B850E alasım gelmiyor ama maalesef durum böyle hocam

Siz bilirsiniz. Benim için çok önemli bir konu değil. Onu size bırakıyorum :).

O fiyatlarda X870E Aorus Elite ve Aorus Pro var.
Evet hocam biliyorum var fakat üstteki hocamın da teşvikiyle Asus rog ekosistem yapma kararı aldım. Zaten oldu bitti Asus rog ürünlerinin hastasıyım. Dünyaya 1 defa geliyoruz. Gönlümden geçeni almayı daha mantıklı buldum. Sizden rica etsem parçaları siz de İnceler misiniz ona göre sipariş verecem çünkü.

Evet hocam biliyorum var fakat üstteki hocamın da teşvikiyle Asus rog ekosistem yapma kararı aldım. Zaten oldu bitti Asus rog ürünlerinin hastasıyım. Dünyaya 1 defa geliyoruz. Gönlümden geçeni almayı daha mantıklı buldum. Sizden rica etsem parçaları siz de İnceler misiniz ona göre sipariş verecem çünkü.
Siz kararı vermişsiniz zaten. Bu saatten sonra kim öneride bulunsa çok bir anlamı olmaz. 😀

Hayırlı olsun, esenlikler dilerim.