Siz kararı vermişsiniz zaten. Bu saatten sonra kim öneride bulunsa çok bir anlamı olmaz. 😀

Hayırlı olsun, esenlikler dilerim.
Çok teşekkür ederim. Esenlikler.

Aynen öyle.

Gigayte'lar da dahili GPU sorunları var diye biliyorum o yüzden önermedim.
Hocam sizle devam edelim :D ram olarak 64e gerek yok dimi bu arada? Sadece oyun oynuyorum ben.

Çok teşekkür ederim elinize sağlık.

Yasin hocam kusura bakmayın, şuan bir ram daha buldum. Yine aynı şekil 6000 MHz cl28 fakat fiyat olarak daha ucuz. Markası da çok iyi diye biliyorum Corsair marka. Sizce g skill olan yerine bunu mu alsam ?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim elinize sağlık.

Yasin hocam kusura bakmayın, şu an bir RAM daha buldum. Yine aynı şekil 6000 MHz CL28 fakat fiyat olarak daha ucuz. Markası da çok iyi diye biliyorum Corsair marka. Sizce G.Skill olan yerine bunu mu alsam?

Evet bu da olur. Ben CL28 olanları incelemedim. Bu da 1.40V gayet iyi %100 Hynix çip vardır.

Ama bunların şöyle bir sorunu var DDR5'te de devam ediyor mu bilmiyorum. Ben DDR4 de Corsair kullandım. iCUE yazılımından rgbleri kontrol edilebiliyor. G.Skill'de harici bir yazılıma gerek yok.

Evet bu da olur. Ben CL28 olanları incelemedim. Bu da 1.40V gayet iyi %100 Hynix çip vardır.
Evet baktım şuan SK hynix var mış bundada.

Ayrıca tesadüfe bakın ki alacağım anakartın QVL listesinde de var olarak görünüyor bu ram :D gerçi listenin önemi yok dediniz. Fakat bu da bir artı sonuçta
O halde bu Rami alıyorum ben.

Ama bunların şöyle bir sorunu var DDR5'te de devam ediyor mu bilmiyorum. Ben DDR4 de Corsair kullandım. iCUE yazılımından rgbleri kontrol edilebiliyor. G.Skill'de harici bir yazılıma gerek yok.
RGB kontrolü önemli değil hocam , kendisi kafasına göre rengarenk yansın yeterli.

Evet baktım şu an SK Hynix var mış bunda da.

Ayrıca tesadüfe bakın ki alacağım anakartın QVL listesinde de var olarak görünüyor bu RAM :D gerçi listenin önemi yok dediniz. Fakat bu da bir artı sonuçta
O halde bu RAM'i alıyorum ben.

RGB kontrolü önemli değil hocam, kendisi kafasına göre rengarenk yansın yeterli.

O zaman alabilirsin hocam sıkıntı yok.