Bacak arasında kaşınma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
  • Etiketler Etiketler
    sorunu

OnePC

Başarılı
Bir iki gündür bacak aramda inanılmaz bir kaşıntı var. Normalde dışarı çıkmadan önce her gün pudra sürerim ama hep aynı kullandığım pudra: Utalk Pro. Bu son bir iki gündür inanılmaz kaşıntı var bacak aramda. Beni çok rahatsız ediyor. Neden olabilir acaba?

Bacak arasından çok yumurtanın olduğu bölüm de kaşınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şişme var mı hafiften? Tinea Crusis gibi bir hastalık vardı sanırsam, terleyen yerlerde kabarıklar çıkıyormuş (Sanırım mantar), kaşıntı da belirtilerden biri olması lazım. Dediklerim kesin değil ancak yapay zekaya ve eczacıya sormuştum zamanında.

Yaş kaç hocam? Eğer ergenlik yaşıysa kıllanma, artan hormon seviyeleri vs derken böyle problemler normal.

Terliyordur, kıllar varsa al. Belki yaşa bağlı ergenlik belirtilerinden de olabilir, terleme veya kıl çıkması gibi.
Terliyor ve sürtünme oluyor bu yüzden pudra kullanıyorum. 18 yaşındayım ergenliğim bitti. Ama normal bir kaşınma değil hocam.

Şişmeden ziyade benek benek lekeler var.

Yaş kaç hocam? Eğer ergenlik yaşıysa kıllanma, artan hormon seviyeleri vs derken böyle problemler normal.
18 yaşındayım. Normal bir kaşınma değil hocam.

O zaman hastaneye gidin baksınlar. İlaç yazarlar merhem geçer.

Buralar cinsel bölgeler senin hayatından daha değerli sonuçta. Benim bakış açıma göre.

Şişmeden ziyade benek benek lekeler var.
Hocam görsel bırakmak istemiyorum ancak kırmızımsı ve aralıkları çok fazla olmayacak şekildeyse Tinea Crusis olabilir, bi' doktora görünmekte fayda var. Bende de neredeyse yakın bir yerde 5 aydır var, ailem hastaneye götürmediği için çözüm bulamıyorum ancak siz mutlaka gidin. İleride daha kötü olabiliyor, yayılabiliyor veya yakabiliyor.

O zaman hastaneye gidin baksınlar. İlaç yazarlar merhem geçer.

Buralar cinsel bölgeler senin hayatından daha değerli sonuçta. Benim bakış açıma göre.
Önce eczaneye danışıp mantar kremi sürmeyi düşünüyorum eğer 1 hafta içinde geçmezse o zaman doktora görünürüm.

Hocam mantar olup olmadığını anlamadan neden krem alıyorsunuz? Önce tanı, sonra tedavi.
Hocam sorunu eczacıya anlattım. Kullanım süresi 15 gün olan bir krem verdi. Reçetesiz yazıldığı için çok bir sorun olacağını sanmıyorum. Yani kullanacağım krem o kadar ağır bir krem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…