Bir iki gündür bacak aramda inanılmaz bir kaşıntı var. Normalde dışarı çıkmadan önce her gün pudra sürerim ama hep aynı kullandığım pudra: Utalk Pro. Bu son bir iki gündür inanılmaz kaşıntı var bacak aramda. Beni çok rahatsız ediyor. Neden olabilir acaba?
Bacak arasından çok yumurtanın olduğu bölüm de kaşınıyor.
Şişme var mı hafiften? Tinea Crusis gibi bir hastalık vardı sanırsam, terleyen yerlerde kabarıklar çıkıyormuş (Sanırım mantar), kaşıntı da belirtilerden biri olması lazım. Dediklerim kesin değil ancak yapay zekaya ve eczacıya sormuştum zamanında.
Bir iki gündür bacak aramda inanılmaz bir kaşıntı var. Normalde dışarı çıkmadan önce her gün pudra sürerim ama hep aynı kullandığım pudra: Utalk Pro. Bu son bir iki gündür inanılmaz kaşıntı var bacak aramda. Beni çok rahatsız ediyor. Neden olabilir acaba?
Bacak arasından çok yumurtanın olduğu bölüm de kaşınıyor.
Şişme var mı hafiften? Tinea Crusis gibi bir hastalık vardı sanırsam, terleyen yerlerde kabarıklar çıkıyormuş (Sanırım mantar), kaşıntı da belirtilerden biri olması lazım. Dediklerim kesin değil ancak yapay zekaya ve eczacıya sormuştum zamanında.
Hocam görsel bırakmak istemiyorum ancak kırmızımsı ve aralıkları çok fazla olmayacak şekildeyse Tinea Crusis olabilir, bi' doktora görünmekte fayda var. Bende de neredeyse yakın bir yerde 5 aydır var, ailem hastaneye götürmediği için çözüm bulamıyorum ancak siz mutlaka gidin. İleride daha kötü olabiliyor, yayılabiliyor veya yakabiliyor.
Hocam sorunu eczacıya anlattım. Kullanım süresi 15 gün olan bir krem verdi. Reçetesiz yazıldığı için çok bir sorun olacağını sanmıyorum. Yani kullanacağım krem o kadar ağır bir krem değil.