eren9

Gelişen
Hocam selam, bacağımı havada daire yaparak çevirdiğimde veya ısınma hareketi olarak kasıktan bacağı çevirdiğimde de ses geliyor. Uzun süre idman yapmayıp dinlendiğin zaman ses ve ağrı hiç denecek kadar az. Ama ne zaman sezon kapanıp ağırlık çalışmaya başlasam yürürken kalçamdan ses geliyor ve biraz ekstra idman yaptığımda sol üste doğru kalça kemiğinin bittiği yer acıyor ve hareket kısıtlıyor. Sol bacağım sanki belime bağlıymış gibi hissediyorum. Daha ağır gibi geliyor. Yardım edebilecek veya fikir verebilecek var mı bunun için? 2-3 sezondur hep bunun yüzünden sezona doğru hazırlanamıyorum ve her şey çöp oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar zamandır böyle bir problemin var ve fizik doktoruna gitmedin mi? Forumda zaten doktor varsa ki var da şu sorunlara yüksek ihtimal doktor senden röntgen çektirmeni isteyecektir.

Mr bile çekildim, doktor görünürde bir şey yok dedi hareket verdiler sadece kasta kronik bir sorun olabilir mi acaba?
Kronik bir sorun olsaydı doğuştan gelirdi. Kemiğimde iyi huylu tümör vardı(4 yıl önceki olay). Doktor ameliyat ol dedi. Tamamen iyileştim. Arada sırada sızlıyor. Bir şey de çıkmadı tekrar çekildiğim zaman.

Asıl konuya gelecek olursam benim bu olaylarım karşısında ortopedi jel yazdı. Çok güzel bir şey, ağrıyı azaltıyor. Tabii geçici olarak. Günde 3 kere sürüyorsun. Adı aklımda değil. Aile hekimi bile yazıyor. Almanı tavsiye ederim.

İyi Sosyaller.

Başka doktor dene. Bu tür antrenman ağrıları görmezden gelirsen sakatlıkla sonuçlanır.

Hocam antrenman ağrısı değil tam olarak sadece futbol antrenmanı yaparsam sıkıntı olmuyor, hatta geçmişti sezon yeni kapandı sayılır ağırlık çalışmaya başladığım an böyle oluyor dinlendikçe geçiyor önceden bir amcaya gitmiştim kütletti orayı hemen geçmişti.