Sürekli makinayla sıfıra vurup alıyorum. Ne bir kalınlaşma ne de rahatsız edici derecede uzama sorunu var. Çoğu hurafe zaten. Rahatsız oluyorsanız alın. Ama tüy dökücüler cildinizi tahriş edebilir.
Ben kesinlikle alınmalı olarak bakıyorum ama kimse zorunda değil tabii. Kalın çıkma falan yok öyle bir dünya, al makineyle geç. Tüy dökücü denemedim yorum yapamam ama alerji ihtimalini unutmayın.
Bacak kılı ya da herhangi bir kıl neyle alırsanız alın, bir sonraki uzamasında kalınlaşmaz; bu yanlış bilinen bir bilgidir. Eğer rahatsız olmam ben diyorsan alabilirsin. Ya da dedikleri gibi makine ile de alabilirsin.
Her türlü şeyi kullandım, hiç sevmesem de mecburen kestiğim zamanlar oldu yaptığım spordan kaynaklı. Makine ile sıfır gibi olacak şekilde de alabiliyorsun, ya da tüy dökücü ile kaymak gibi de yapabilirsin. Ama tüy dökücü dedikleri gibi birçok kişide tahriş yapar, ben de 1-2 defa yapmıştım, o yüzden makine ile kesmiştim bir süre.
İlk defa yapacaksın, önce makine ile yap, ciddi rahatsızlık duymazsan ki 1-2 gün duyarsın ama sonrasında alışıyorsun
Devamında duruma göre bakarsın.
Ya ciddi bir konu olsa bu kadar yazmazdık, ne kılmış ya herkesin içinde bir kıl kesme hastalığı varmış galiba