Bacak kılları alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DOGANSLX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 498
  • Etiketler Etiketler
    alınmalı
Mesela bende sanırsam vücudum 16 yaşında kazağını örmeye başladı ve 31 yaşındaki abimden daha fazla kıla sahibim Kıl kesmedim hiç ama "kesme" sözcüğünü duyunca içimde kıpırtılar oluşmuyor değil bazen

Bende ilk kestiğimde çok acayip duygulara kapılmıştım ahahahhaa alışıyorsun ama bir süre sonra, sağlık için kesiyordum ben öyle avuttum kendimi ve artık alıştım

Bazıları kesinlikle görmek istemiyor gibi davranıyor.
Arkadaşlar, insanın DNA'sı değişmeyeceğine göre ya da herkes lazer epilasyon yaptıramayacağı için normal bu.
Bende de yoğun bir bacak kılı durumu var ama erkek olmanın getirisi bu; bazısında seyrektir, bazısında çok.
Abartmayın artık.
Bacak kılı görmek istemiyorum diyenler neler görmüştür acaba.

Kendini rahat hissedeceksen al, hiç kesmediysen zaten bir de kesince nasıl olduğunu görmüş olursun. Diğer insanlar bana ne diyecek sebebiyle alacaksan hiç alma, insanların fikirlerini boş yere bu kadar önemsemeyin. Özellikle son yıllarda rastgele sebeplerden insanlara bir sürü şey söyleniyor, hiçbirini ciddiye almaya lüzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…