Bacak kılları alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürsel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Dövme yaptıracaksan, çok sıcak bir yerde yaşıyorsan ve bizlere akşamlık malzeme çıkartmak istiyorsan aldırabilirsin.

Dövme yaptıracaksan, çok sıcak bir yerde yaşıyorsan ve bizlere akşamlık malzeme çıkartmak istiyorsan aldırabilirsin.
Kılsız da olsa erkek bacağından malzeme çıkarmak hiç aklıma gelmez. Sizin tercihinize saygı duyuyorum tabii ki.

Bence alınmalı.

İster 0 kes ister kısalt. Bence kısaltmak daha mantıklı. Kolda bile 0 kesince çok absürt gelmiyor insanlara ama bacak kılları tamamen kesilince milletin gözüne absürt kaçıyor.

Şimdi şunu belirteyim, kıllar insanın doğasında var. "Çevre ne düşünür?" diyerek alman gerekmiyor. Kendin sıcaktan rahatsızsan alman iyi olabilir ama çevre ne düşünür diye alma. Çünkü çevre alınca da şunu diyecektir yüksek ihtimalle; "Sen kız mısın neden kıllarını alıyorsun". Bu yüzden çevrendeki kimseye kafanı takma, rahatsız oldum diyen çıkarsa "Gözünü kapat", "Kafanı çevir" der geçersin.

Görünüşü umrumda değil ama terletiyor. Bildiğin alev basıyor havalar sıcakken. Kısa daha rahat, hava alır.

Ilik popolu Avrupali miyiz biz birader? Cik gez. Kim niye rahatsiz olsun? Bizim yurtta adam kurtadam gibi geziyor.
Avrupa ne alaka? Ayrıca orada da bunlardan rahatsız olmuyorlar olanları da taktıklarını sanmıyorum. Burada da rahatsız olana cevabı vermesi basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…