Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Almıyorum. Gerek de duymuyorum.
Ben hiç almam alanıda garip bulurum. O ne ya öyle kız gibi dolaşmak çok hoşlarına gidiyor insanların. Psikolojini bozacak kadar çok varsa azaltırsın da tamamen pürüzsüz bence çok cringe duruyor.
Senin mantiginla koseler gaymi oluyor? ne bu zihniyet.
Gay oluyor demedim insanların kendini kıza benzetmesi güzel değil.Senin mantiginla koseler gaymi oluyor? ne bu zihniyet.
Gay oluyor demedim insanların kendini kıza benzetmesi güzel değil.
İsteyen istedigini yapabilir, killarini almasi onun kendisini kiza benzetmesi degil, belki gormek istemiyor sadece, belki cok uzun, lutfen her seyi bir yerlere cekmeye calismayin.
Ben kendi fikrimi söylüyorum. Kendini kız gibi görüyorsan diyeceğim bir şey yok. Herkesin fikrine saygılıyım bence cringe bir durum sende buna saygı duymalısın. Şeriatçı insanlarla bir tutma beni kimse illa böyle yapacak demiyorum ben tamamen insanların dış görünüşü için güzel olmadığını belirtiyorum.İsteyen istedigini yapabilir, killarini almasi onun kendisini kiza benzetmesi degil, belki gormek istemiyor sadece, belki cok uzun, lutfen her seyi bir yerlere cekmeye calismayin.
Düşündürücü
Yetkin
Ben hiç almam alanıda garip bulurum. O ne ya öyle kız gibi dolaşmak çok hoşlarına gidiyor insanların. Psikolojini bozacak kadar çok varsa azaltırsın da tamamen pürüzsüz bence çok cringe duruyor.
Genelde bunu gay olmaktan korkan kişiler söylüyor.
Sensin gay.Genelde bunu gay olmaktan korkan kişiler söylüyor.
Gayi hakaret olarak kullaniyorsan harbi sana soyleyecek lafim yok.
Gay lafı nereden çıktı birader kimsenin LGBT'ye laf attığı yok. Garip garip şeylere bağlıyorsunuz. Konuyu nereden nereye bağladınız ya.Gayi hakaret olarak kullaniyorsan harbi sana soyleyecek lafim yok.
Son düzenleyen: Moderatör: