Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Esenlikler, 2x8 Crucial Ballistix 3200MHz CL16 bellek kullanıyorum. Ama yeni oyunlarda 4K çözünürlük ve 4K Premiere Pro editlerde yetersiz kalıyor. Hatta render çıktısında kasma yaratıyor bazen. Bu bellekleri özenerek aldım. E-die sanırım çipleri. Aşağı yukarı güzel bir OC yeteneği vardı. Şimdi de satmaya kıyamıyorum.
Şimdi bir seçeneğim var, şağıdaki bellekleri alıp, kendiminkileri satıp bu olayı kapatmak:
www.n11.com
Diğer bir seçenek, anakartımı satıp aşağıdaki anakartı alırım, 12100F ile devam edip bu Crucial belleklerin yanında aynı MHz ve CL değerlerinde ikinci el bellek alırım:
Yani bana da anakart değiştirmek biraz pahalı geliyor. Bu paraya ekran kartını RTX 2080'den RTX 3080 yapabilirim mesela. (Gerçi ona bile gerek yok 2080 bayağı işimi görüyor şimdilik.)
Sırf Ballistix bellekler bende dursun diye bu kadar para harcamaya gerek var mı siz söyleyin. Böyle şeylerde karar veremiyorum.
Şimdi bir seçeneğim var, şağıdaki bellekleri alıp, kendiminkileri satıp bu olayı kapatmak:
G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-32GVK 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-32GVK 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Diğer bir seçenek, anakartımı satıp aşağıdaki anakartı alırım, 12100F ile devam edip bu Crucial belleklerin yanında aynı MHz ve CL değerlerinde ikinci el bellek alırım:
Yani bana da anakart değiştirmek biraz pahalı geliyor. Bu paraya ekran kartını RTX 2080'den RTX 3080 yapabilirim mesela. (Gerçi ona bile gerek yok 2080 bayağı işimi görüyor şimdilik.)
Sırf Ballistix bellekler bende dursun diye bu kadar para harcamaya gerek var mı siz söyleyin. Böyle şeylerde karar veremiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: