5 gün devamsızlığın belge almaya engel teşkil edip etmeyeceğini tartışıyorduk. Ben sanırım hala alınmıyor dedim. Sonra başkası video attı meğer alınabiliyormuş mesajı beğendim yanlış biliyormuşum diyemeden saniyesinde ceza verildi bu kadar hızlı cezayı kesmeye ne gerek var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -27 Eksi
Technopat, yüksek toleransı yüzünden, marka, din, ideoloji alakasız konularda dahi radikallerle doldu. Çok saçma tartışmalar dönüyor. İzin verilmemeli.

Başlık, konuya göre çok daha genel olmuş. Bence arkadaşımız tüm sistemi eleştirmemiştir (?).

Bu şekilde de yanıltıcı bir konu olmuş gerçi. Ya başlık biraz değişmeli ya da konu içeriği başlığa uygun olacak şekilde genişletilmeli diye düşünüyorum.

5 gün devamsızlığın belge almaya engel teşkil edip etmeyeceğini tartışıyorduk. Ben sanırım hala alınmıyor dedim. Sonra başkası video attı meğer alınabiliyormuş mesajı beğendim yanlış biliyormuşum diyemeden saniyesinde ceza verildi bu kadar hızlı cezayı kesmeye ne gerek var?

Nasıl alınıyor belge acaba bir Google sayfası CTRL + t kadar yakınında cezayı hak etmişsin ama.

Ben aynı konuda olabilirim belki farklıdır. Doğru bilgiyi vermeme rağmen ceza yedim. Kaynak verdim cezam kaldırıldı. Bilgisizin teki raporlamış tekrar ceza yedim. Rapor bani yedim daha sonra. Çok bencil insanlar ile dolu bir forum Technopat. Burası çok daha iyi şahsen.

Nasıl alınıyor belge acaba bir Google sayfası CTRL + t kadar yakınında cezayı hak etmişsin ama.

Hayır, o konuda yanlış bilgi veriliyor. Yeni yönetmelikte 5 günden fazla devamsizliginiz da olsa belge alabiliyorsunuz. MEB yönetmeliğinde 5 gün devamsızlık konusundaki yönetmelik kaldırılmıştır. Technopat sorumsuz ve kendini beğenmiş moderatorleri araştırmaya bile gerek duymadan insanları cezalandırıyor.

Başlık, konuya göre çok daha genel olmuş. Bence arkadaşımız tüm sistemi eleştirmemiştir (?).

Bu şekilde de yanıltıcı bir konu olmuş gerçi. Ya başlık biraz değişmeli ya da konu içeriği başlığa uygun olacak şekilde genişletilmeli diye düşünüyorum.
Tüm sisteme lafım yok hocam ama ben atıp tutmadım gayet güzel bildiğim şeyi söyledim ama sistem biraz daha geliştirilebilir. Spermdeki kasayı onaylanıyorlar yeri gelince.