Bankaların Troy Kart dayatmasının siyasi nedeni olabilir mi?

O parti bu parti umurumda değil. Troy şu an bu adamların elinde ve çoğu zaman Troy kartımı kullanmıyorum bile.

3 kartım var 3 senedir Troy kullanıyorum. 2015 yılından beri geliştiriliyor ve hala bu tip sorunlar yaşanması normal değil.

2023'ten itibaren kullanım oranı patladı. Ben 2028'e kadar bariz sorunların giderileceğini umuyorum. Zaten aksi durumda bu iktidara eksi olarak yansır.

Bende Ziraat Bankası'ndan 2 yıl önce kart çıkarttım ve banka görevlisi bana sormadan Troy kart vermişti. Kullanması cidden çile çoğu online alışveriş sitesinde ve ödemelerde geçerli değil. Sırf yerli ve milli diye ben bunu kullanmak zorunda değilim kardeşim bu neyin dayatması anlamıyorum. İtiraz edince de bazılarına göre vatan haini, şımarık, mızıkçı oluyoruz. Üstelik bakadan MasterCard istedim bana Visa yolladılar.

Mevcut hukumet de realist elestirileri kabul edip kendini gelistirmesiyle bilinir zaten. Yahu ellerini attiklari her alanda kendilerinden olanlarin cebini dolduran, bu kadar yozlasmis bir yapidan gercekten X bir alanda halkin yararina adim atacaklarini dusunuyorsaniz kusura bakmayin kop koyu bir AKP'lisiniz. Basit bir sekilde ulke icerisindeki paranin izini surmek istiyorlar, amaclari millilestirmek degil. Bir tane sosyal medya actilar adamlar acik kaynak kodlu projeyi referans vermeden kafalarina gore yeni bir platform yaptik diye tanitti. Bunu da kendimize ait bir sosyal medyamiz olsun diye dusunursunuz siz simdi. Sana sormadan Troy gondermeleri de dayatmadir bu arada. Kart tercihi yapildigi anda hangisini tercih etmek istiyorsunuz diye sormak zorunda banka. Ben niye Troy kullanmak istemedigimi ayrica belirtip ugrasiyorum. Ayrica Troy ile alakali bir problem daha soyleyeyim. Idefix'de YapiKredi World'e ozel pesin fiyatina 7 taksit avantaji vardi ama odeme ekraninda 7 taksit cikmiyordu. Musteri hizmetleri Troy kart kullandigim icin bu kampanyadan yararlanamayacagimi soyledi. Idefix milli, YapiKredi milli, Troy milli ama kampanyadan yararlanamiyorum. Illa yurt disi firmasi olmasina da gerek yok.

İdefix de yandaş pek önermiyorum orayı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…