Bak sen şunu hala anlamıyorsun. Benim için partilerin bir önemi yok. Önemli olan yapılan girişimlerin ülkeye yarar sağlayıp sağlamadığı...

Şimdi sen mesela yolsuzluğa karışan AKP'lileri sayarsın, ben de aynı geçmişe sahip CHP'lileri sayarım. Boş yere tartışmış oluruz, siyasette kimseye güven olmaz, bugün "a" diyen yarın "b" der. Daha önce de "a" demediğini iddia eder. Sen de hayal kırıklığına uğrarsın.

Bundan dolayı parti işleri falan boş iş bu ülkede, bu ancak siyasetçilerin işine gelir - onlara rant getirir o kadar. Yıpranan biz oluruz.

O parti bu parti umurumda değil. Troy şu an bu adamların elinde ve çoğu zaman Troy kartımı kullanmıyorum bile.

3 kartım var 3 senedir Troy kullanıyorum. 2015 yılından beri geliştiriliyor ve hala bu tip sorunlar yaşanması normal değil.

2023'ten itibaren kullanım oranı patladı. Ben 2028'e kadar bariz sorunların giderileceğini umuyorum. Zaten aksi durumda bu iktidara eksi olarak yansır.

Ziraat Bankası bankamatiği, Mastercard kartımı yutunca kartı iptal edip bana sormadan Mastercard yerine Troy kart göndermişlerdi. Kartı test etmeye başladım.
Kart YouTube, Steam, İtemsatış gibi yerlerde işe yaramıyor. Kendi deneyimlerim haricinde okuduğum yorumlardan ise Troy Kart'ın temassız özelliğinin iyi olmadığı ve bazı bankamatiklerde ise işe yaramadığını öğrenmiş oldum. Bunların haricinde ise Amazon'da da Troy Kart'ın geçmediği söyleniyor.
İşin kötü kısımı ise Troy kart istememelerine rağmen Troy kart geldiği ve bunu iptal edip yeni kart istemelerine rağmen tekrar Troy gönderildiğini söyleyen birçok kişi var.
Arkadaşlar, Troy kart, bankalararası kart merkezi a. Ş. (bkm) tarafından kurulmuştur. Bkm'nin başkanı da bilal Erdoğan'ın okul arkadaşıdır. Yusuf kenan bağır'dır.
Bu kart, hazine ve maliye bakanı Mehmet şimşek ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan tarafından zorunlu hâle getirilmiştir.
Kısacası, Troy Kart'tan kurtulmamız için bu hükümetin gitmesi gerekiyor. Çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bankalar Troy kart dışındaki kartları kolay kolay vermiyor maalesef.
Kısacası bu Troy Kart'ın siyasi ayağı da var.

Eki Görüntüle 171797

Bende Ziraat Bankası'ndan 2 yıl önce kart çıkarttım ve banka görevlisi bana sormadan Troy kart vermişti. Kullanması cidden çile çoğu online alışveriş sitesinde ve ödemelerde geçerli değil. Sırf yerli ve milli diye ben bunu kullanmak zorunda değilim kardeşim bu neyin dayatması anlamıyorum. İtiraz edince de bazılarına göre vatan haini, şımarık, mızıkçı oluyoruz. :D Üstelik bakadan MasterCard istedim bana Visa yolladılar.

"O gün geldiğinde konuşulur." bu nasıl saçmalık, sen bu tarz sistemler bir haftada kurulup kullanılabilir hale getiriliyor sanıyorsun herhalde.

Kimsenin kimseye dayattığı yok, sadece yönetmeliğe göre öncelik yerli sisteme verilecek.

Altı boş şikayetler bizi ileri götürmez, yaptığın da gelişim sürecini baltalamaktan öteye gitmez.

Realist eleştirilerle gelişim gösterilebilir ancak.

Benim asıl merak ettiğim "Troy'un gelirlerinin yandaşın cebine gittiği" ile ilgili iddian.

Hükümetin bazı noktalarda yolsuzluk yaptığı zaten biliniyor. Ama sen burada iddia ettiğin şeyin altını dolduramıyorsun. Kanıt yok, sadece tahmin - iddia var. "Bu bunu yaptıysa şunu da yapmıştır kesin." zihniyetiyle kimseye bir şey kanıtlayamazsın.

Mevcut hukumet de realist elestirileri kabul edip kendini gelistirmesiyle bilinir zaten. Yahu ellerini attiklari her alanda kendilerinden olanlarin cebini dolduran, bu kadar yozlasmis bir yapidan gercekten X bir alanda halkin yararina adim atacaklarini dusunuyorsaniz kusura bakmayin kop koyu bir AKP'lisiniz. Basit bir sekilde ulke icerisindeki paranin izini surmek istiyorlar, amaclari millilestirmek degil. Bir tane sosyal medya actilar adamlar acik kaynak kodlu projeyi referans vermeden kafalarina gore yeni bir platform yaptik diye tanitti. Bunu da kendimize ait bir sosyal medyamiz olsun diye dusunursunuz siz simdi. Sana sormadan Troy gondermeleri de dayatmadir bu arada. Kart tercihi yapildigi anda hangisini tercih etmek istiyorsunuz diye sormak zorunda banka. Ben niye Troy kullanmak istemedigimi ayrica belirtip ugrasiyorum. Ayrica Troy ile alakali bir problem daha soyleyeyim. Idefix'de YapiKredi World'e ozel pesin fiyatina 7 taksit avantaji vardi ama odeme ekraninda 7 taksit cikmiyordu. Musteri hizmetleri Troy kart kullandigim icin bu kampanyadan yararlanamayacagimi soyledi. Idefix milli, YapiKredi milli, Troy milli ama kampanyadan yararlanamiyorum. Illa yurt disi firmasi olmasina da gerek yok.

Mevcut hükumet de realist elestirileri kabul edip kendini gelistirmesiyle bilinir zaten. Yahu ellerini attiklari her alanda kendilerinden olanlarin cebini dolduran, bu kadar yozlasmis bir yapidan gercekten X bir alanda halkin yararina adim atacaklarini dusunuyorsaniz kusura bakmayin kop koyu bir AKP'lisiniz. Basit bir sekilde ulke icerisindeki paranin izini surmek istiyorlar amaclari millilestirmek degil. Bir tane sosyal medya actilar adamlar acik kaynak kodlu projeyi referans vermeden kafalarina gore yeni bir platform yaptik diye tanitti. Bunu da kendimize ait bir sosyal medyamiz olsun diye dusunursunuz siz simdi. Sana sormadan Troy gondermeleri de dayatmadir bu arada. Kart tercihi yapildigi anda hangisini tercih etmek istiyorsunuz diye sormak zorunda banka. Ben niye Troy kullanmak istemedigimi ayrica belirtip ugrasiyorum. Ayrica Troy ile alakali bir problem daha soyleyeyim. Idefix'de Yapı Kredi World'e ozel pesin fiyatina 7 taksit avantaji vardi ama odeme ekraninda 7 taksit cikmiyordu. Musteri hizmetleri Troy kart kullandigim icin bu kampanyadan yararlanamayacagimi soyledi. Idefix milli, Yapı Kredi milli, Troy milli ama kampanyadan yararlanamiyorum. Illa yurt disi firmasi olmasina da gerek yok.

İdefix de yandaş pek önermiyorum orayı da.