İnsanların bu oyunu sevmesinde bir sakınca yok, ancak sevmeyene düpedüz "salak" denmesi çok büyük problem. Çok da takmaya gerek yok yorumların hiçbirinde RDR2'nin neden başyapıt olduğuna dair argüman yok. Hepsi sadece "beğenmeyen maldır" yazıp geçmiş. Dikkate alınacak yorumlar bile değiller. Çocuk gibi millete atıp tutuyorlar ancak sorsan çocuk olan sensin, niye? RDR2 herkes kadar beğenmedin diye. Neyse ki terörist falan ilan etmiyorlar, henüz.Hocam konudaki mesajları okuduğumuzda bunu zaten anlayabiliriz. İnsanlar bu oyunu seviyor, kimse de ona bir şey demiyor. "başyapıt" denecek oyunu herkes merak eder tabii ki. Bu oyunda ne var da başyapıt diyorlar diye merak ettim ben şahsen. Oyunun temposunu vs sevmememe rağmen 10 saat oynadım. Ancak bir kesim ne yazık ki 10 saat oynadığımda oyun hakkında yorum yapamayacağımı söylüyor. Şaka gibi. Önce bu kafadan çıkıp empati yapabilmeliyiz.
Benim gözlemlediğim bir durum var, böyle kendi türlerinde en ön sıralarda olan oyunların çok fanı oluyor. Diğer insanlar da bu oyunu sevmediğini söylediğinde nefret kusuyorlar, sonra oyun tamamen holigan-hater muhabbetine dönüyor. Fanlar diğer kesime çok baskı kurduğundan bu durum oluşuyor, halbuki herkes birbirine saygı duysa böyle bir durum gerçekleşmeyecek.
Göz ardı etmek durumundayım maalesef, RDR2cilerle hiç uğraşasım yok ya, gerek de yok kimsenin fikrini değiştiremezsin.
Son düzenleme: