Wanted

Çalışkan
Selamlar,

Dün Battlefield 1’e gireyim dedim ama girişte bazı sorunlar oldu, bu yüzden bilgisayarı kapatıp yeniden başlatmak zorunda kaldım. Ardından monitörün parlaklığı azaldı. HDR açık kalmış, kapatıyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Bugün ekran kartını güncelledim, o anda düzeldi ancak bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra tekrar açtığımda parlaklık yine düştü. Sanki bir şey otomatik olarak parlaklığı azaltıyor gibi. Sorun ne olabilir? Monitörde parlaklık değeri 100 olarak görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1760465889908.webp

Hocam görüntü ayarlarında HDR kapalı fakat burada açık gösteriyor. Sanırım otomatik yapan bir şey var, bunu nasıl kapatacağım?

Oyunun video ayarları kısmında borderless fullscreen diye bir seçenek olması lazım.
Hocam oyunu ve EA Games'i az önce kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlattım, ilk açılışta parlaklık normal olması gerektiği gibiydi sonra bir süre sonra tekrardan düşük hale geldi. Bir şey tetikliyor ama anlamadım, yukarıda ki görselde olduğu gibi HDR kapalı ama Ekran Özellikleri kısmında açık gözüküyor. Çok garip bir olay.

Hocam oyunu ve EA Games'i az önce kaldırdım. Bilgisayarı yeniden başlattım, ilk açılışta parlaklık normal olması gerektiği gibiydi sonra bir süre sonra tekrardan düşük hale geldi. Bir şey tetikliyor ama anlamadım, yukarıda ki görselde olduğu gibi HDR kapalı ama Ekran Özellikleri kısmında açık gözüküyor. Çok garip bir olay.
HDMI mi kullanıyorsun display port mu?