Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sepulcross

Becerikli
Yer
Balıkesir
Merhaba, Battlefield 1'i Steam üzerinden oynamak için indirdim. Oyun açılırken önce oyunun yüklendiği ufak panel geliyor ve üzerinde ekteki görseldeki yazı çıkıyor, ardından "Security violation" hatası geliyor. EA Anti-Cheat'ı onardım fakat işe yaramadı, sildim ve tekrar kurdum yine bir işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 935
Çözüm
Sorunu çözmeyi başardım, hatadaki klasöre gittiğimde "EAAntiCheat.GameService.exe" dosyasının Windows'un .exe uzantılı dosyalara verdiği simgenin olduğunu gördüm, yani EA'nın simgesi yoktu. @Alperen Arslan'ın söylediği gibi dosyanın sertifikasını tekrar yükledim, uyumluluğunu Windows 8 olarak değiştirdim ve yönetici olarak çalıştır'ı açtım ve sorun çözüldü. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Merhaba, Battlefield 1'i Steam üzerinden oynamak için indirdim. Oyun açılırken önce oyunun yüklendiği ufak panel geliyor ve üzerinde ekteki görseldeki yazı çıkıyor, ardından "Security violation" hatası geliyor. EA Anti-Cheat'ı onardım fakat işe yaramadı, sildim ve tekrar kurdum yine bir işe yaramadı. Ne yapmam gerekiyor?
Biraz alakasız ama Secure Boot açık mı?

FIFA 23 için bir konuda bulduğum çözümü denemeni isteyeceğim.

Oyunun kurulu olduğu dosyaya git, örneğin Steam üzerinden yüklüyse C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FIFA 23olmalı.
FIFA 23 klasörü altında 2 tane AntiCheat dosyası olmalı. Bunlardan biri EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exediğeri ise EAAntiCheat.GameServiceLauncher.dll.
Bunlara sağ tıkla - Özellikler - Dijital İmza - EA imzasını seç - Detaylı bilgi- Sertifikayı görüntüle - Sertifikayı yükle - Varsayılan seçenekleri kullanarak ileri ileri diyerek tamamla. Bunu iki dosya için de yap ve bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyunu açmayı dene.

Not: İçeriği çevirdiğim için senin karşına çıkacak şeylerle birebir aynı olmayabilir.

Biraz alakasız ama Secure Boot açık mı?

Sistem bilgisi ekranında desteklenmiyor yazıyor.

Oyunun kurulu olduğu dosyaya git, örneğin Steam üzerinden yüklüyse C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FIFA 23olmalı.
FIFA 23 klasörü altında 2 tane anticheat dosyası olmalı. Bunlardan biri EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exediğeri ise EAAntiCheat.GameServiceLauncher.dll.
Bunlara sağ tıkla - özellikler - dijital imza - EA imzasını seç - detaylı bilgi- sertifikayı görüntüle - sertifikayı yükle - varsayılan seçenekleri kullanarak ileri ileri diyerek tamamla. Bunu iki dosya için de yap ve bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyunu açmayı dene.

Not: İçeriği çevirdiğim için senin karşına çıkacak şeylerle birebir aynı olmayabilir.

Deneyip geri dönüş yapacağım.

@AMG GOAT, @Alperen Arslan, sorun çözülmedi, halen aynı.

Son düzenleme:
Merhaba,
Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin ve oradan EA Anti-Cheat'i bulup "Installer" uygulamasını açın sonra uygulama sizden oyunun yerini soracak, oyunun yerini gösterin akabinde "onar" düğmesine basın ve sonda "Installation complete" dedikten sonra uygulamayı kapatın ve oyunu açın. Oyun açılırken tekrar bir hata verecek ama oyun açılacaktır.
Şu an bulduğum çözüm bu şekilde. Eğer olmazsa önce Anti-Cheat'i tamamen kaldırıp aynı şekilde tekrar deneyin.

Sorunu çözmeyi başardım, hatadaki klasöre gittiğimde "EAAntiCheat.GameService.exe" dosyasının Windows'un .exe uzantılı dosyalara verdiği simgenin olduğunu gördüm, yani EA'nın simgesi yoktu. @Alperen Arslan'ın söylediği gibi dosyanın sertifikasını tekrar yükledim, uyumluluğunu Windows 8 olarak değiştirdim ve yönetici olarak çalıştır'ı açtım ve sorun çözüldü. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Kanka sertifikayı nasıl yükleceğiz?
Birkaç yorum yukarıda adım adım anlatmışız. Biraz gözünüzü açsanız olur mu?

FIFA 23 klasörü altında 2 tane AntiCheat dosyası olmalı. Bunlardan biri EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exediğeri ise EAAntiCheat.GameServiceLauncher.dll.
Bunlara sağ tıkla - Özellikler - Dijital İmza - EA imzasını seç - Detaylı bilgi- Sertifikayı görüntüle - Sertifikayı yükle - Varsayılan seçenekleri kullanarak ileri ileri diyerek tamamla. Bunu iki dosya için de yap ve bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyunu açmayı dene.

Hocam Instagram yoluyla iletişime geçebilir miyiz? 2 aydır EA Battlefield 1 sorunu işe uğraşıyorum yardımcı olur musunuz lütfen, rica ediyorum?
Özel mesaj ile maalesef yardımcı olamıyorum. Konudaki çözümü deneyin başarılı olamazsanız kendi yaşadığınız problem ile konu açın oradan yardımcı olmaya çalışayım.