EmirhanBX

Uzman
Recep abinin mart ayında bir başlığa yazdığı şeyleri tamamen yaptım olmadı. BIOS güncelledim, Windows Update güncellemerini yaptım olmadı, DDU ile ekran kartını komple kaldırdım sonra NVIDIA App ile temiz yükleme yaptım yine olmadı hatta bir önceki ekran kartı sürücüsüne geçiş yaptım yine olmadı. Yani hiçbir şekilde yapamadım.

Bu sorunu BF 2042 oyununda yaşıyorum. Bilgisayarı da temiz kullanan birisiyim, birkaç oyun ve birkaç program yüklü o kadar.

Screenshot_20240912_043926_Gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abinin mart ayında bir başlığa yazdığı şeyleri tamamen yaptım olmadı. BIOS güncelledim, Windows Update güncellemerini yaptım olmadı, DDU ile ekran kartını komple kaldırdım sonra NVIDIA App ile temiz yükleme yaptım yine olmadı hatta bir önceki ekran kartı sürücüsüne geçiş yaptım yine olmadı. Yani hiçbir şekilde yapamadım.

Bu sorunu BF 2042 oyununda yaşıyorum. Bilgisayarı da temiz kullanan birisiyim, birkaç oyun ve birkaç program yüklü o kadar.

Eki Görüntüle 82695
DirectX’i yeniden yükleyin.

Dediklerinizi yapıp tekrar deneyeceğim. En kısa sürede dönüş yapacağım.

Yok maalesef. Hatta DX12 destegi olarak da tam DX12 destegi, yani DX12 fl istiyor oyun.

Bence cihazda MUX varsa acip tekrar denemeli konu sahibi.

MUX Switch'den bahsediyorsun galiba. Bu özellik açıp kapanan bir şey mi? HP Omen Gaming Hub da sadece hyprid ve eco modu var. Şu an hyprid de. Bu kısma da bakacağım.

Son düzenleme:
Oyun 1 aydır sıkıntılı hata vermeden ana menüden masaüstüne atıyordu. Aşağıdaki yöntemle çözmüştüm:

Kod:
C:\Users\kullanıcı_adın\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32\cache

Klasöründeki tüm dosyaları silmeyi dene. Pcdx12 başlıyor zaten hepsi.

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı almaya devam ediyorum hala çözemedim. 4090'ı olan da alıyor 1060 bulunan PC'lerde de. Memtest vs. her şey sorunsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun 1 aydır sıkıntılı hata vermeden ana menüden masaüstüne atıyordu. Aşağıdaki yöntemle çözmüştüm:

Kod:
C:\Users\kullanıcı_adın\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32\cache

Klasöründeki tüm dosyaları silmeyi dene. Pcdx12 başlıyor zaten hepsi.

MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı almaya devam ediyorum hala çözemedim. 4090'ı olan da alıyor 1060 bulunan PC'lerde de. Memtest vs. her şey sorunsuz.

MEMORY_MANAGEMENT hatası sadece sistem bellekleri değil ekran kartı VRAM belleğinde sorun var ise de meydana gelebiliyor.

OCCT ile en az 20 dakika olacak şekilde VRAM testi yapabilirsin.

MEMORY_MANAGEMENT hatası sadece sistem bellekleri değil ekran kartı VRAM belleğinde sorun var ise de meydana gelebiliyor.

OCCT ile en az 20 dakika olacak şekilde VRAM testi yapabilirsin.

Yaptım sorun çıkmadı. Az önce 1 saatten fazla oynadım oyundaki görevleri tamamladım. Ama 2-3 saat önce maça girmeden bile donmuştu. Ağustos güncellemesinden sonra ne olduysa artık EA hala ilgilenmiş değil. Sadece bu oyunda yaşanıyor.

Dosya Ekleri

• 1726144024974.webp
    1726144024974.webp
    131,6 KB · Görüntüleme: 140