EmirhanBX

Uzman
Recep abinin mart ayında bir başlığa yazdığı şeyleri tamamen yaptım olmadı. BIOS güncelledim, Windows Update güncellemerini yaptım olmadı, DDU ile ekran kartını komple kaldırdım sonra NVIDIA App ile temiz yükleme yaptım yine olmadı hatta bir önceki ekran kartı sürücüsüne geçiş yaptım yine olmadı. Yani hiçbir şekilde yapamadım.

Bu sorunu BF 2042 oyununda yaşıyorum. Bilgisayarı da temiz kullanan birisiyim, birkaç oyun ve birkaç program yüklü o kadar.

Screenshot_20240912_043926_Gallery.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi başka oyunlarda sıkıntı yaşamadım günlerdir bunu deniyorum. R6 oynadım sorun yaşamadım, FIFA oynadım sorun yaşamadım sadece BF2042'de sorun yaşıyorum. Aygıt yöneticisinde ekran kartları görünüyor ama yine de hata veriyor. NVIDIA ile temiz kurulum yaptım Windows komple güncel ama yine de sürücü hatası alıyorum. Ben bunu gerçekten anlamadım. NVIDIA'nın yeni güncelleme getirmesini bekleyeceğim yeni güncellemeyle yine sorun olursa laptopa format atacağım. Başka önerin varsa yapmaya hazırım Recep abi.

Fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum. Bunu 1 aydır alıyorum ve ekran kartına gelen yeni günellemeyle belki düzelir diyerek temiz kurulum yaptım, üstüne oyunu silip tekrar yükledim ama nafile. Başka büyük boyutlu oyunlara girdiğimde Görev Yöneticisi performans kısmında NVIDIA RTX 4050 ekran kartımı kullandığını görüyorum yani bir sorun yok. Windows Update güncel, driverlar güncel ama yine de sorun alıyorum. Bununla ilgili geçen ay yine konu açmıştım ama çözülmemişti. HP Victus 16 kullanıyorum. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazken sadece BF 2042'de sıkıntı yaşıyorum. Recep abi yardımcı olursan çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-02 190720.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-02 190720.webp
    25 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme: