O da güzel. Ama ben sevmedim zor. Her yerden adam çıkıyor resmen. İndirimlerde al dene.
Şu an indirimde almayı düşünüyorum bf 2042 de almıştım ama ömrü az diye yeni oyun alcam

Henüz çıkmadı ama Delta Force: Hawk Ops radarınıza alabilirsiniz.
Evet güzel oyun galiba rainbow Six mi alsam beklesem mi diye düşünüyorum

Rainbow six alsam mı beklesem mi sizce indirimde

"The Finals" ile "Call of Duty" arasındaki tek benzerlik, her iki oyunda da silah kullanılmasıdır.

Tamam daha iyisini önerebilirsin.

Şu an indirimde almayı düşünüyorum bf 2042 de almıştım ama ömrü az diye yeni oyun alcam

Evet güzel oyun galiba rainbow Six mi alsam beklesem mi diye düşünüyorum

Rainbow six alsam mı beklesem mi sizce indirimde
Ben sevmedim Rainbow Six'i öğrenmek için çok oynayıp kasmak gerek, beni sarmadı.

Şu an indirimde almayı düşünüyorum BF 2042 de almıştım ama ömrü az diye yeni oyun alacağım

Evet güzel oyun galiba Rainbow Six mi alsam beklesem mi diye düşünüyorum

Rainbow Six alsam mı beklesem mi sizce indirimde

Rainbow Six alacaksan Steam üzerinden al ve paketli versiyonlarından al. İndirime girince gayet alınabilir oluyor. Son güncellemeler pek hoşuma gitmedi hatta şu an ranked bile girmiyorum ama 300 saat sonrası her şeyi çözersin hatta belki daha erkenden. 2042'nin ömrü nasıl az bu arada? Squad veya Sandstorm'da olabilir bu arada.

Daha gerçekçi isterseniz Operation: Harsh Doorstop veya ArmA serisine yönelebilirsiniz. R6S olabilir daha CoD ve Battlefielda yakın isterseniz.

The Finals güzel oyun. Bir hikayesi yok ama. Hızlı akan rekabetçi bir oyun. BF multiplayer oynamaktan sıkıldığım için denemiştim. Hala da oynuyorum.