Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Steam'den almış olduğum oyunu direksiyon moduna geçince elleri olmuyor ve benim az da olsa garibime gidiyor. Elsiz kullanmaya alıştım lakin Assetto Corsa'da olduğu gibi el modu indirmek mümkün müdür? Yardımlarınız için teşekkürler.
BeamNG Drive'da el modu eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
Mod İndirme: BeamNG Drive için modların bulunduğu bir siteye gidin (örneğin, BeamNG.drive modları için Nexus Mods veya resmi forumlar).
2.
Mod Seçimi: "El Modu" veya "Hand Mode" şeklinde arama yaparak uygun modları bulun. Assetto Corsa'daki kadar popüler olmayabilir ama denemeye değer.
3.
Modu İndirin: Bulduğunuz el modu dosyasını bilgisayarınıza indirin. Genellikle ZIP veya RAR formatında olacaktır.
4.
Modu Yükleme:
- İndirdiğiniz dosyayı açın.
- İçindeki dosyaları BeamNG Drive'ın kurulu olduğu dizinde bulunan
mods
klasörüne kopyalayın. Bu klasör genellikle
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BeamNG.drive\mods
yolunda yer alır.
5.
Oyunu Başlatın: BeamNG Drive'ı başlatın.
6.
Modu Aktifleştirme: Oyunda "Mods" menüsüne gidin ve indirdiğiniz el modunun listesini kontrol edin. Modun aktif olduğundan emin olun.
7.
Ayarlamaları Yapma: Eğer mod ayarları varsa, bunları menüdeki seçeneklerden ayarlayın.
8.
Test Etme: Modu test edin ve oyundaki etkilerini gözlemleyin.
Eğer istediğiniz sonuç alamazsanız veya modla ilgili sorun yaşarsanız, lütfen detayları belirtin ve ben de size daha fazla yardımcı olayım.