Sıkıntılı falan değil, gayet güvenli.
Detaylar
Kim cevapladı?Bruhistan
Başarılı
H
Hocam kendi sitesinden indirdiniz mi?Sıkıntılı bildiğim kadarıyla.
Hocam VirusTotal'de tarattım virüslü cıktı hmcl nasıl sizce GitHub'da var.
E
Evet.
Hocam ChatGPT'ye sordum acık kaynaklımış kullanılırmı sizce güvenliymişde.
Hocam şöyle diyeyim TLauncher hakkında bir ara cok virüs muhabbeti vardı ondan pek sinmiyor.
Evet.
Prism launchera buradaki adımları uygulayın.
![]()
GitHub - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass: Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher
Bypass check if user has a real Microsoft MSA account linked with the Minecraft Launchers PrismLauncher, Prism Launcher - antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypassgithub.com
Hocam ChatGPT'ye sordum acık kaynaklımış kullanılırmı sizce güvenliymişde.
Hocam şöyle diyeyim TLauncher hakkında bir ara cok virüs muhabbeti vardı ondan pek sinmiyor.
Son düzenleme:
Siz orada Prism Launcher'a sıkıntılı dediniz, TLauncher'dan bahsetmemişsiniz ki. TLauncher virüs olayı da yalan bana göre. TLauncher önermemek için başka sebepler var, bozuk mod paketi kurması, modları sahiplerinden izinsiz sistemlerine upload etmesi gibi türlü türlü şeyler.
Twig
Yetkin
En işlevsel launcher.Hocam ChatGPT'ye sordum acık kaynaklımış kullanılırmı sizce güvenliymişde.
Paralı ama girdim de.
Siz orada Prism Launcher'a sıkıntılı dediniz, TLauncher'dan bahsetmemişsiniz ki. TLauncher virüs olayı da yalan bana göre. TLauncher önermemek için başka sebepler var, bozuk mod paketi kurması, modları sahiplerinden izinsiz sistemlerine upload etmesi gibi türlü türlü şeyler.
Yanlışlıkla yazdım k.b
Arkadaşın attığı GitHub rehberini yapmanız gerek.
İşim vardı konudan uzak kaldım k.b Legacy düşünüyorum acık kaynaklı sizce?
Önermiyorum.İşim vardı konudan uzak kaldım k.b Legacy düşünüyorum acık kaynaklı sizce?
Sebebi nedir?