Ağrılarımın artması sebebi ile beyin ve sinir cerrahisine gittim. Doktor şikâyetimi sordu; "Ağrılarım arttı ve bacaklarımda yürürken zorluk yaşıyorum, keskin kalça ağrılarım var" dedim. Direkt ameliyat olmak ister misin dedi. Sonra MR sonucuna göre konuşalım dedi. Pazartesi tekrar gideceğim sonuç için. Açıkçası korkuyorum, fizik hareketleri bana bir işe yaramıyor gibi gelmeye başladı. Bir ara yılbaşından önce iyileştim bayağı. Sonra bir Antalya'ya gidip geldik. O uzun yoldan sonra tekrar kıvranmaya başladım, bu sefer kalçalarımda da kas spazmı yaşar gibi oldum, en azından öyle tahmin ediyorum. 2-3 ay dayanabildim. Sınava kaldı 100 gün. YKS sonrasına kadar en azından ya ağrılarım geçse ya da iyileşsem keşke.
Bu da MR sonucum. 6 ay önce çıkan fıtık bir anda ilerledi sanırım. Önceden L4-L5, L5-S1'de sorun vardı, şimdi bir sürü daha şey yazıyor.
Açıkçası korkuyorum, sınav da yaklaşıyor, eskisi gibi ders de çalışamıyorum, kuruntu yapmaya başladım. Arada dizlerim tutmuyor gibi garip bir his geliyor. Yani tam kuvveti yerinde değil, ayak bileklerimde de güçsüzlük var. 60 yaşındaki biri benden daha sağlam yürüyordur. 19 yaşında ne fıtığı bu anlamadım, kimse takmıyor da beni anlatınca. Masa başında şu an otururken diz ve diz altımda güçsüzlük hissediyorum, sanki her şey şaka gibi. Bir anda uyansam da 2023-2024 yılının herhangi bir gününde uyansam, hepsi rüyaydı desem, çok istiyorum.
Bu da MR sonucum. 6 ay önce çıkan fıtık bir anda ilerledi sanırım. Önceden L4-L5, L5-S1'de sorun vardı, şimdi bir sürü daha şey yazıyor.
Açıkçası korkuyorum, sınav da yaklaşıyor, eskisi gibi ders de çalışamıyorum, kuruntu yapmaya başladım. Arada dizlerim tutmuyor gibi garip bir his geliyor. Yani tam kuvveti yerinde değil, ayak bileklerimde de güçsüzlük var. 60 yaşındaki biri benden daha sağlam yürüyordur. 19 yaşında ne fıtığı bu anlamadım, kimse takmıyor da beni anlatınca. Masa başında şu an otururken diz ve diz altımda güçsüzlük hissediyorum, sanki her şey şaka gibi. Bir anda uyansam da 2023-2024 yılının herhangi bir gününde uyansam, hepsi rüyaydı desem, çok istiyorum.