Geçen hafta yataktan kalktım işte hazırlanıp işe gideceğim. Sırtımda ve boynumda bir ağrı vardı fakat klasik yamuk yatmaktan falandır diye üstüne düşmedim. İkinci gün bildiğin gram uyuyamadım yani yatağa sırtım değdiği an ağrı oluyor, kendimi yastığa doğru geri bile çekemiyordum. Enteresan bir şekilde sadece sağ tarafta var, mesela boynumu sola çok rahat çevirebilirken sağ tarafa döndüremiyordum. Kas gevşetici, az masaj ile üçüncü günde ciddi kasılma ağrı gitti fakat hala hafif az sırt ağrısı var boynumu sağ tarafa rahatça çeviremiyorum. Doktora gitmedim belki bir hafta böyle idare etsem kendiliğinden geçer bilemiyorum. Ben de beş dereceden az skoyloz vardı, yıllar oldu muayene olalı. Acaba onunla bir bağlantısı var mı diye düşünüyorum. Olmadı haftaya doktora giderim. Düzenli kültür fizik hareketlerini de yapan biriyim, hem işte hem evde sürekli oturmaktan oldu muhtemelen.
@22723, bel fıtığı&skoyloz tarzı rahatsızlıklarda genel olarak iyileşmeden çok ilerlemenin önüne geçilebiliyor. Düzenli olarak kültür fizik hareketlerini yapmak lazım. Ameliyata son raddede başvurulmalı zira iyi bir hekim yapmazsa daha kötüye bile gidebiliyor durum.