Bel fıtığı iyileşen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
6 ay öncesi.

Eki Görüntüle 231406

Ameliyat vs zaten en az 1 2 ay iyileşme süreci olur oda sıkıntı. Bilmiyorum ne olacak.

Ameliyat sonrası iyileşme süreci o kadar sürmez bence. Platin vs takılmayacaksa eğer. Doktora sınava hazırlandığınızı detaylıca belirtin. Ameliyatı bir süre erteleyecek bir tedavi önerir belki.

Kilonun etkisi büyük tabii ki. Omurgaya yük bindirmemek gerekiyor. O kötürüm kalanlar genelde ameliyat sonrası daha ilk haftalardan işe falan gidip kendini sakatlayanlar. Post-op süreci düzgün geçirmediğin sürece her ameliyatta sorun yaşarsınız. Size benim tavsiyem, bu 120 günde geçici olarak ilaç tedavisi görmeniz olur. Çözüm olmayacak ama en azından YKS sürecini güzel geçirirsiniz.

Ameliyat sonrası iyileşme süreci o kadar sürmez bence. Platin vs takılmayacaksa eğer. Doktora sınava hazırlandığınızı detaylıca belirtin. Ameliyatı bir süre erteleyecek bir tedavi önerir belki.
Sürer, sinir cerrahisi hafife alınacak bir ameliyat türü değil kesinlikle.

Dizlerimden altı ve dizlerimde bir halsizlik olmasa sorun etmeyeceğim fazla aslında ama şu anda ki durumda beni çok üzmeye başladı bu durum. Psikolojik olarak sarsildim.

Dizlerimden altı ve dizlerimde bir halsizlik olmasa sorun etmeyeceğim fazla aslında ama şu anda ki durumda beni çok üzmeye başladı bu durum. Psikolojik olarak sarsildim.
Ameliyatta felç kalma oranı %0,1, kronik uyuşukluk %1. Bu oranı tutturursanız tek sorun fıtık olmaz bence.

Bende de fıtık var. Spor yaptığım için bel ağrısı yaşamıyorum. Belini güçlendirecek hareketler yaparsan ağrıların azalabilir.

Bende de fıtık var. Spor yaptığım için bel ağrısı yaşamıyorum. Belini güçlendirecek hareketler yaparsan ağrıların azalabilir.

Yapıyorum şu an pek faydası yok. Eskiden iyi geliyordu şu an gelmiyor.

Ameliyat olup da eskisinden daha kötü olanların ortak noktası kilolu olmaları.

Doktora gitmenizde fayda var. Sinir sıkışıklığından da anlaşılıyor kola yayılıyor çekiliyor gibi hissi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…