Belçika'da Enpara kredi kartıyla alışveriş yapılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Visal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

Visal

Uzman
Makaleler
5
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Temmuz'da Belçika'ya gideceğim. Yanımda nakit avro da olacak ancak Enpara kredi kartımı da almayı düşünüyorum. Bu kredi kartı ile yurt dışından POS cihazları ile alışveriş yapabiliyor muyum? Döviz çevirisini falan otomatik hallediyor mu kart?

Çoğu kredi kartınla yurtdışında rahatlıkla alışveriş yapabilirsin eğer yurtdışı seçeneği açıksa tabi. Teyit et istersen müşteri hizmetleri veya uygulamadan yurtdışı açık mı diye.

Sadece kur farkı daha yüksek oluyor. Nakite göre yoksa çok daha rahat kullanımı

Enpara yazilimindan yurtdisi alisverisi acinca fiziksel karttanda alisveris yapabiliyorsun. Kur olarak Mastercard'i aliyor. Temassiz olarak da kullaniliabiliyor. Kucuk yerlerde kabul etmeyebilirler, kart sevmiyor adamlar. Ozellikle Almanya'da hala cash calisiyorlar.

Günlük harcamalarımın tamamını nakit yapmayı düşünüyorum zaten ancak ne olur ne olmaz diye taşıyacağım kredi kartımı da. Teşekkürler bilgiler için

Merhaba arkadaşlar,

Temmuz'da Belçika'ya gideceğim. Yanımda nakit avro da olacak ancak Enpara kredi kartımı da almayı düşünüyorum. Bu kredi kartı ile yurt dışından POS cihazları ile alışveriş yapabiliyor muyum? Döviz çevirisini falan otomatik hallediyor mu kart?

Visa Master olur, Troy ve dicover çalışmadı.
Bg de denedim.
Troy berbat yurt dışı hiç ozellik yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt