Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, cezalar hakkında bir değişiklik talebinde bulunacağım. Eğer sizin için de mantıklı gelirse oylarsanız sevinirim. Şimdi, örneğin X kullanıcısı 20-30 cezayı geçti ve bunun tabii ki belli kurallar ve belli ceza kategorilerinde çok ceza yiyince artık belli bir cezadan sonra, mesela en son 3 gün ban yediysem, ondan sonra hep 24 saat ve üzeri ban yiyorum. Yani, bu çok sinir bozucu oluyor. Banlanmazsak ben ve diğerleri çok artar, evet, haklısınız, fakat ben mesela bu kadar ceza yemişken 2-3 hafta hata yapmayıp, 2-3 hafta sonra bir ceza yiyince tekrar 24 saat ve üzeri ban yemek çıldırtıyor insanı. Yani, diyebileceğim o ki cezalar, belli bir hafta/ay yemedikçe süreler sıfırlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Artı 34 Eksi
Yazım yanlışları cezaları hariç katılıyorum. İnatla yanlış yazan birine müsamaha gösterilmesini mantıklı bulmuyorum.

Bilerek kimse yapmaz.

Olabilir ama bu sistem bazı cezalara uygulanmalı. Uygunsuz üsluba yapılmamalı bu mesela. Çünkü uygunsuz üslup cezasının olayı farklı, yazım yanlışının olayı farklı.

Tabii ki, o ceza ayrı.