Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, cezalar hakkında bir değişiklik talebinde bulunacağım. Eğer sizin için de mantıklı gelirse oylarsanız sevinirim. Şimdi, örneğin X kullanıcısı 20-30 cezayı geçti ve bunun tabii ki belli kurallar ve belli ceza kategorilerinde çok ceza yiyince artık belli bir cezadan sonra, mesela en son 3 gün ban yediysem, ondan sonra hep 24 saat ve üzeri ban yiyorum. Yani, bu çok sinir bozucu oluyor. Banlanmazsak ben ve diğerleri çok artar, evet, haklısınız, fakat ben mesela bu kadar ceza yemişken 2-3 hafta hata yapmayıp, 2-3 hafta sonra bir ceza yiyince tekrar 24 saat ve üzeri ban yemek çıldırtıyor insanı. Yani, diyebileceğim o ki cezalar, belli bir hafta/ay yemedikçe süreler sıfırlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Artı 34 Eksi

Bilerek yapılan hatalar veya hiç umursamadan yazım yanlışı, gereksiz mesaj yazan üyeler kaynıyordur forum.

Forum açıldığı günden beri 30 cezası olan bir insanın ilk önce af istemesi değil de kendine bir çekidüzen vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben foruma gireli 4 ay olmuş ve 1 cezam var.

Yazılarıma dikkat ediyorum, gereksiz mesaj yazmaktan kaçınıyorum, küfür etmiyorum, üyelere sataşmıyorum, modlar ile bir alıp veremediğim yok.

Göründüğü gibi 1 cezamın olması bunlardan dolayı.

Dediğim gibi bir üyenin bu kadar kısa bir sürede dolu ceza alıp sonra af istemesi bana mantıklı gelmiyor. Bu konunun da hayata geçirileceğini düşünmüyorum hocam. Cezaların bir önemi kalmaz böyle olursa.

Umarım bazı konularda esneme olur ama.

Son düzenleme:
En son virgülden yedim galiba. O da uzun sürmedi, gereksiz.

Merhaba arkadaşlar, cezalar hakkında bir değişiklik talebinde bulunacağım. Eğer sizin için de mantıklı gelirse oylarsanız sevinirim. Şimdi, örneğin X kullanıcısı 20-30 cezayı geçti ve bunun tabii ki belli kurallar ve belli ceza kategorilerinde çok ceza yiyince artık belli bir cezadan sonra, mesela en son 3 gün ban yediysem, ondan sonra hep 24 saat ve üzeri ban yiyorum. Yani, bu çok sinir bozucu oluyor. Banlanmazsak ben ve diğerleri çok artar, evet, haklısınız, fakat ben mesela bu kadar ceza yemişken 2-3 hafta hata yapmayıp, 2-3 hafta sonra bir ceza yiyince tekrar 24 saat ve üzeri ban yemek çıldırtıyor insanı. Yani, diyebileceğim o ki cezalar, belli bir hafta/ay yemedikçe süreler sıfırlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle gelmeli.

Bayağı güzel öneri, bence de belli bir süre sonra süreler sıfırlanmalı. Hatta uzun süre uyarı almayan üyelere af bile gelip, uyarıları kaldırılabilir.

@Recep Baltaş @Leo @Enes3078 bir şey diyecek misiniz?

Konuda biraz daha mesaj birikmesini ve herkesin fikrini beyan etmesini bekliyorum. Açık konuşayım, ben şahsen bu konuda uzun süre geçmedikçe silme taraftarı değilim. Örneğin 1. yılımız dolduğunda son 8 ay içinde hiçbir şekilde yazım kurallarına uymayan mesaj yazmazsa silebiliriz, net bir şey demem güç fakat öyle birkaç ayla olacak iş değil. Henüz planlamıyorum.

Ek olarak etiketlerinize şunu ekleyeyim, Sosyal'in işleyişine yönelik önerilerle yalnızca süpervizör ve ben ilgilenmekteyim. Sosyal'i 7/24 her açıdan takip etmek bizlerin görevi ve neyin sonucunda ne olacağını rahatlıkla görebiliyoruz. Daha çok Sosyal'e özellik eklenmesi gerektiği durumlarda Leo'yla iletişime geçmeye çalışabilirsiniz, benden bir öneri. Recep Baltaş ise genelde bildirimleri kontrol edemeyecek kadar müsait olamamakta :)

Öneriyi gelecekte tekrar değerlendireceğim fakat şimdilik işlem uygulamayacağım, dediğim gibi farklı fikirleri de görmek istiyorum.