Şundan oldu. @144
Ruhsuz takım, kötü oyun, sezon başındaki Beşiktaş'tan eser yok. Daha da bu takımın maçlarını açıp izlemem. Beşiktaş altyapı topçusu eğlendirmez. Bir oyuncu oyununa göre kadroda yer bulur. Mustafa'yı halısahada oynatmam gio gidip 2-1 geriye düşünce alıyor. Ben bu takımdan şampiyonluk beklemem eksik çok ama evinde kasımpaşayı da yen be kardeşim.

Yine aynısı oldu geçen seneki gibi. Maçı izlemedim ama skoru duyunca şaşırmadım. Eksikler var. Özellikle Paulista yok. Bir de hocanın oynattığı oyun her geçen gün geriliyor.

Ruhsuz takım, kötü oyun, sezon başındaki Beşiktaş'tan eser yok. Daha da bu takımın maçlarını açıp izlemem. Beşiktaş altyapı topçusu eğlendirmez. Bir oyuncu oyununa göre kadroda yer bulur. Mustafa'yı halısahada oynatmam gio gidip 2-1 geriye düşünce alıyor. Ben bu takımdan şampiyonluk beklemem eksik çok ama evinde kasımpaşayı da yen be kardeşim.

Mustafa U19'da oynamalı daha çok. Ajax maçında da çıkması hatalı zaten.

İkisi arasındaki farkı bulun.
Zorluk: imkansız

Dosya Ekleri

• IMG_1406.webp
    IMG_1406.webp
    6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1407.webp
    IMG_1407.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 66
Sanırım akıl sağlığımı yitireceğim, Musrati'yi bir yerlerimize monte etmek için mi aldık biz?
Tek sorun Musrati mi hocam gözünü seveyim ya. 11'de onurla başlamak, ruh olmaması, 1 golden sonra rahatlık çökmesi. Bunlar daha büyük sorun. Daha 2 pas yapamayan adamı 11'e yazıyor hoca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sorun Musrati mi hocam gözünü seveyim ya. 11'de onurla başlamak, ruh olmaması, 1 golden sonra rahatlık çökmesi. Bunlar daha büyük sorun. Daha 2 pas yapamayan adamı 11'e yazıyor hoca.
Evet tek sorun Musrati. Musrati'den iyi bir DOS'un var mı? Musrati'den daha iyi B2B destekleyecek oyuncun var mı?
Rehavet sorunu her daim var bizde, alışkınız ona. Ayrıca Can Keleş'in acilen kanat rotasyonuna eklenmesi lazım.

Musrati'yi eleştiren çok olunca hoca Ndour'a verdi formayı anlaşılan.
Eleştirenlere küfür etmekten yoruldum Nazım Hoca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tek sorun Musrati. Musrati'den iyi bir DOS'un var mı? Musrati'den daha iyi B2B destekleyecek oyuncun var mı?
Rehavet sorunu her daim var bizde, alışkınız ona. Ayrıca Can Keleş'in acilen kanat rotasyonuna eklenmesi lazım.
Yok Musrati'nin 11e yazılmaması da bir sorun ama tek sorun bu değil.