24300

Becerikli
Merhaba, anakartın arka rengine kadar Full beyaz akvaryum kasa sistem topluyorum. Fakat ekran kartım siyah. Sizce çok sırıtır mı? Tamamen beyaz yapmak istiyorum fakat sırf ekran kartından dolayı siyaha çeviresim var. Ekran kartının rengini değiştirme imkanım yok.

Ekran kartının canlı hali

Son düzenleme:
/Merhaba, anakartın arka rengine kadar Full beyaz akvaryum kasa sistem topluyorum. Fakat ekran kartım siyah. Sizce çok sırıtır mı? Tamamen beyaz yapmak istiyorum fakat sırf ekran kartından dolayı siyaha çeviresim var. Ekran kartının rengini değiştirme imkanım yok.
Ekran kartının canlı hali.

Ekran kartı sıfır değilse beyaz yapma videolari var YouTube'da eskiden arkadaşıma öyle yapmıştım hiçbir sorun olmamıştı.

Ekran kartı sıfır değilse beyaz yapma videolari var YouTube'da eskiden arkadaşıma öyle yapmıştım hiçbir sorun olmamıştı.
Dostum farkındaysan videoda 5070 Ti var. 2. el bile olsa sonuç olarak yeni bir kart ve her halükarda garantisi olacak. Kartım sıfır ve boyatarak hem garantisini hem de kartı çöp etmem.

Anakartı biraz daha siyah-beyaz tonlu bir şey seçersen kurtarıp uyum sağlayabilir.
Ful beyaz sistemler, texture u yüklenmemiş 3d model gibi duruyor kontrast olur hem.