Bi cola bana da nedense aralarından en tatlısı gelmiştir koladan çok jelibonlarda ki aroma olan versiyon gibi tadı geliyor çok hoşuma gitmezdi açıkçası.

Bence Coca Cola kadar güzel değil. Pepsi veya Coca Cola'dan vazgeçmem. Ancak onların da Türkiye ürünlerinin asit oranları düştü. İçerikleri değişti vs. O yüzden marketten kola almıyorum. Benim bir arkadaş var yurtdışından kola falan getiriyor. Ondan alıyorum Coca Cola'yı. Gerçekten ne içtiğini anlıyorsun.
Bana da öyle bir şey lazım hocam. Önceden kola içerken boğazım yanar, ferahlık gelirdi. Şimdi içtikten sonra içindeki şekerden midir nedir sıcak basıyor. Ağzımda kötü tat kalıyor.

Bence Coca-Cola kadar güzel değil. Pepsi veya Coca-Cola'dan vazgeçmem. Ancak onların da Türkiye ürünlerinin asit oranları düştü. İçerikleri değişti vs. o yüzden marketten kola almıyorum. Benim bir arkadaş var yurt dışından kola falan getiriyor. Ondan alıyorum Coca-Cola'yı. Gerçekten ne içtiğini anlıyorsun.

Yazın yurt dışında içmiştim ve asit konusuna katılıyorum. Ek olarak Coca-Cola Cherry Türkiye'de neden yok o da bir soru bence gayet güzel ve satılacak bir tadı var.