Detaylar
Kim cevapladı?Bana da öyle bir şey lazım hocam. Önceden kola içerken boğazım yanar, ferahlık gelirdi. Şimdi içtikten sonra içindeki şekerden midir nedir sıcak basıyor. Ağzımda kötü tat kalıyor.Bence Coca Cola kadar güzel değil. Pepsi veya Coca Cola'dan vazgeçmem. Ancak onların da Türkiye ürünlerinin asit oranları düştü. İçerikleri değişti vs. O yüzden marketten kola almıyorum. Benim bir arkadaş var yurtdışından kola falan getiriyor. Ondan alıyorum Coca Cola'yı. Gerçekten ne içtiğini anlıyorsun.
Bu cola'yi baya önce içmiştim. Şu ara pek rastlamadım. Ama coca cola Pepsi gibi markalar varken çakma kola markaları gereksiz duruyor.
erdym
Üstün
Bence Coca-Cola kadar güzel değil. Pepsi veya Coca-Cola'dan vazgeçmem. Ancak onların da Türkiye ürünlerinin asit oranları düştü. İçerikleri değişti vs. o yüzden marketten kola almıyorum. Benim bir arkadaş var yurt dışından kola falan getiriyor. Ondan alıyorum Coca-Cola'yı. Gerçekten ne içtiğini anlıyorsun.
Yazın yurt dışında içmiştim ve asit konusuna katılıyorum. Ek olarak Coca-Cola Cherry Türkiye'de neden yok o da bir soru bence gayet güzel ve satılacak bir tadı var.
Bunun kutusu 14-15 lira Coca Cola, Pepsinin kutusu 30 lira olmuş neredeyse hocam. Fiyatı aynı olsa zaten almayız.Bu cola'yi baya önce içmiştim. Şu ara pek rastlamadım. Ama coca cola Pepsi gibi markalar varken çakma kola markaları gereksiz duruyor.
Hangi market?! Desenize şöyle şeyleri. Ben Bı cola milliyetçisiyim arkadaş!Bunun kutusu 14-15 lira Coca Cola, Pepsinin kutusu 30 lira olmuş neredeyse hocam. Fiyatı aynı olsa zaten almayız.
Hangi market?! Desenize şöyle şeyleri. Ben Bı cola milliyetçisiyim arkadaş!
B101 hocam
;)Benim yaşadığım yerde yok!
Nasıl yok! Neredesiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-