Ben Le cola içiyorum ihtiyar.
Şaka bir yana A101'in çoğu abur cubur ve şekerli ürünü bana kötü geliyor, saman tadı alıyorum.

Hocam keşke sadece Cherry olsa. Amerika'da yaşamış birisi olarak orada neredeyse her şeylisi var. Hatta çeşidin çeşidi bile var. Otomattan vanilyaya basıyorsun, en az 10 farklı çeşit çıkıyor. Bir tanesi normal vanilyalı, bir tanesi portakallı vanilyalı vs. çok fazla çeşidi var gerçekten. İnsanlar da İsrail malı diye kola içmek istemiyordu bir aralar. O zaman dr. Pepper Türkiye'ye gelseydi var ya millet Coca-Cola'yı da, Pepsi'yi de yerin dibine gömerdi. Bence en iyisi dr. Pepper.

Hocam cam şişeleri hala bir nebze olsun asitli. Deneyebilirsiniz. Bir de kapağın üstünde fabrika kodu yazıyor. Crl yazanı öneririm.

Gittiğim yerde dr pepper çok pahalı olduğundan kola alıyordum ve katılıyorum çeşitlilik aşırı fazla. Bir de oradaki tanıdıkta bizim genelde gece sarhoş olup para veriyordu ondan sabah akşam kola alıyordum :D

Kola içtiğim zamanlarda tüketmiştim ve ucuz, alternatif kola gibi duruyor. 50 TL mi ne vermiştim o zamanlarda.