Yazın yurt dışında içmiştim ve asit konusuna katılıyorum. Ek olarak Coca-Cola Cherry Türkiye'de neden yok o da bir soru bence gayet güzel ve satılacak bir tadı var.
Hocam keşke sadece Cherry olsa. Amerika'da yaşamış birisi olarak orada neredeyse her şeylisi var. Hatta çeşidin çeşidi bile var. Otomattan vanilyaya basıyorsun, en az 10 farklı çeşit çıkıyor. Bir tanesi normal vanilyalı, bir tanesi portakallı vanilyalı vs. Çok fazla çeşidi var gerçekten. İnsanlar da İsrail malı diye kola içmek istemiyordu bir aralar. O zaman Dr. Pepper Türkiye'ye gelseydi var ya millet Coca Cola'yı da, Pepsi'yi de yerin dibine gömerdi. Bence en iyisi Dr. Pepper.

Bana da öyle bir şey lazım hocam. Önceden kola içerken boğazım yanar, ferahlık gelirdi. Şimdi içtikten sonra içindeki şekerden midir nedir sıcak basıyor. Ağzımda kötü tat kalıyor.
Hocam cam şişeleri hala bir nebze olsun asitli. Deneyebilirsiniz. Bir de kapağın üstünde fabrika kodu yazıyor. CRL yazanı öneririm.

Pepsi hariç kola almıyorum. O yüzden yorum yapamayacam.
Bence Coca Cola kadar güzel değil. Pepsi veya Coca Cola'dan vazgeçmem. Ancak onların da Türkiye ürünlerinin asit oranları düştü. İçerikleri değişti vs. O yüzden marketten kola almıyorum. Benim bir arkadaş var yurtdışından kola falan getiriyor. Ondan alıyorum Coca Cola'yı. Gerçekten ne içtiğini anlıyorsun.
Yurt dışındaki kolalar ile türkiyedeki kolaların arasında çok fark yok gibi. Abur cuburda falan baya fark var ama içeceklerde çok yok.