mr.esat
Üstün
4 gün falan biceps için baya dümen, 10 sene öncesi çok eski bir tarih.Hocam sen haftada 2'ye çıkar demiştin bana mesela. Haftada 2 kere kol çalışırsan zaten en kötü 18 set yapıyor. 3 farklı hareket her biri 3 set zaten ön kolda yıllardır yapılan şey bu 9 set yapıyor toplam. Diğer biceps günü de yaparsan 18 set oluyor işte. 10 yıl önce spor salonuna gittiğimde de böyle yapıyorlardı. Kafam aşırı karıştı şu an. Biceps için 3 farklı hareket bile fazla mı o zaman. 2 farklı hareket toplam 6 set mi yapacağız? Bence maksimum ağırlık giren insanlar için geçerli bu. Ben 2 hareket toplam 6 set ile 10-10 yani 20 kiloda yeterli hasarı verebileceğimi düşünmüyorum.
1.5-2 aydır haftada 2 gün ön kol toplam 20 set yapıyordum şu an moralim bozuldu. Çok ağır girmiyorum ama.
Bir bölgeyi çalıştıktan sonra 3-4 gün içinde tekrar o bölgeyi tekrar çalıştırmak gerektiği söyleniyor o konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunu duyduktan sonra aslında her bölgeyi haftada 2 gün çalıştırmaya başladım zaten kol omuz göğüs dışı çalışmıyorum.
@Lotr Manyağı
9 set fazla bence, haftada 3 çalışilabilir biceps.