Toparlanmayı bir tık kötü etkiler içtiğiniz gün. Onun dışında besleyici olmayan, kalorili bir şey. Olsa olsa biraz kilo yapar. Onu da içeceğiniz gün normalden az yiyerek bir miktar kompanse edebilirsiniz. Çok kafaya takacak bir şey değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Kenichi
Uzman
Karaciğere çifte mesai yaptırıp karaciğer yağlanmasına
Spor yaparken yükselen kan basıncının alkol etkisiyle daha da fazla yükselip hipertansiyona
Kalbin dinlenme anında bile düşük seviye antrenman yapıyormuş gibi çalışmasına
Kalbin sinyalleri düzgün iletmesi için gerekli olan magnezyum ve potasyumun vücuttan atılarak ritm bozukluğuna
sebep olabilir.
Spor yapman seni bu risklerden muaf tutmaz.
Spor yaparken yükselen kan basıncının alkol etkisiyle daha da fazla yükselip hipertansiyona
Kalbin dinlenme anında bile düşük seviye antrenman yapıyormuş gibi çalışmasına
Kalbin sinyalleri düzgün iletmesi için gerekli olan magnezyum ve potasyumun vücuttan atılarak ritm bozukluğuna
sebep olabilir.
Spor yapman seni bu risklerden muaf tutmaz.
Lusyz
Uzman
Su tutarsın. Bir şey olmaz. Çok abartılacak bir şey yok yukarıdakı arkadaş çok abartmış.
Hayat bu nasıl istiyorsan öyle yaşa. Ben fitnessda 6 ay önce 70kg %12 13 yağ oranlarındaydım. Şu an daha mutluyum çünkü kısıtlamıyorum kendimi. 102 kiloyum hala spor yapıyorum. Bira içmek seni mutlu ediyorsa boş ver
Hayat bu nasıl istiyorsan öyle yaşa. Ben fitnessda 6 ay önce 70kg %12 13 yağ oranlarındaydım. Şu an daha mutluyum çünkü kısıtlamıyorum kendimi. 102 kiloyum hala spor yapıyorum. Bira içmek seni mutlu ediyorsa boş ver
- Makaleler
- 1
Uzun süreçte göbek, yağlanma yapar.
Miktarı azaltman iyi bir tercih olur.
Miktarı azaltman iyi bir tercih olur.