Bilgisayar açılırken CMD açılıp kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atahan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 678
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar cmd
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Bilgisayarı açtığımda hep oluyor ama ben mi göremiyorum yoksa arada sırada mı oluyor bilmiyorum ama gördüğüm zaman bazen 1 kere bazen 3 kere CMD ekranı gibi bir şey saliselik açılıp kapanıyor. Çok hızlı olduğu için de ne olduğunu çok anlamıyorum. Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Sizce ne olabilir?

Olabilir. Malwarebytes ile taratmadıysanız onunla taratın bir şey bulamazsa sistem temizdir dediğim gibi Update komutundan dolayı açılıyordur CMD.
Malwarebytes ile de temiz çıkmıştı hocam. Bu arada Revo Uninstaller'da sanırım ücretsiz versiyonunda uygulama kalıntılarını silmiyormuş hocam. Sitesinden baktım şimdi.

Hocam indirince uygulama kalıntılarını gösteriyor mu kendisi yoksa benim mi seçmem gerekiyor?

Sizin programı direkt oradan silmeniz gerekiyor. Programda da bir bug var eğer sildiğiniz program sistemi yeniden başlatırsa açılışta başlamıyor silme işlemi yarıda kalıyor gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…