Merhaba, benim bilgisayarım sürekli donup kapanıyordu. Ben de kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım, olmadı. Format attım düzelir diye, format attıktan 3 gün sonra yine dondu. Bilgisayarcıya götürmüştüm 4 ay önce, işlemcinin termal macununu yenileyip ve kasayı temizleyip format atıp yolladı. Sorun bu ay yeniden baş gösterdi, aldığım hataların ekran görüntülerini koyacağım, çözümü nedir?

DCOM hatası şimdi de geldi ama donma olmadı başka bir şeyden olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Hata 1.webp
    Hata 1.webp
    29 KB · Görüntüleme: 243
  • Hata 2.webp
    Hata 2.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft bileşenleri gerekli izinler olmadan DCOM bileşenlerine erişmeye çalıştığında bu hata ortaya çıkıyor. Bilgisayarın donmasıyla ilişkilendirilebilecek bir uyarı değil.

Paylaştığınız loglar ile donma arasında en ufak bir bağ bulamadım. PC özelliklerinizi detaylıca yazınız ve özellikle disk sağlığı bilgisi paylaşınız.
  1. İşlemci: AMD Ryzen 3 3100.
  2. Anakart: MSI Bazooka A320 M.
  3. Ekran Kartı: MSI Armor RX580.
  4. RAM: G.Skill 16 GB.
  5. SSD: Adata 480 GB.
  6. HDD: 1 TB.
  7. Güç Kaynağı: Corsair 550 Watt.

Disk Sağlığına nasıl bakabilirim?

İşlev > Gelişmiş Özellik > Ham Değer > 10 DEC yapıp öyle görüntü alır mısın? Bir de yazılımı aşağı doğru genişletirsen süper olur.

Ayrıuca olay görüntüleyicisi altındaki bütün raporları paylaşabilirsin.

İşlev > Gelişmiş Özellik > Ham Değer > 10 DEC yapıp öyle görüntü alır mısın? Bir de yazılımı aşağı doğru genişletirsen süper olur.

Ayrıuca olay görüntüleyicisi altındaki bütün raporları paylaşabilirsin.

Recep Bey sitede evtx dosyası yüklemeye izin verilmiyor. Olaylar dosyasını hangi sitelerden çevirip buraya yükleyebilirim? Bildiğiniz bir site var mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2024-04-28_125819493.webp
    resim_2024-04-28_125819493.webp
    84 KB · Görüntüleme: 114
Recep Bey sizin veya Techolay'ın mail adresi varsa verebilir misiniz? Drive'dan atayım olayları.

MediaFire veya Google Drive herkese açık paylaşım olabilir.

Son düzenleme: