Bilgisayar Etherneti görmüyor ve Wi-Fi'de bağlantı sürekli kopuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gtx1660ti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

gtx1660ti

Uzman
İnternet bağlantısında sürekli kopma sorunu var. Wi-Fi ile bağlanınca 10 dakikada bir kopuyor, Ethernet'le bağlanınca direkt Ethernet'i hiç görmüyor. Arada oyuna girince unexpected kernel mode diye mavi ekran alıyorum, mavi ekrandan sonra yeniden başlatılınca Ethernet'i görüyor ve hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Ardından diğer gün bilgisayarı tekrar açtığımda yine aynı şey oluyor, Ethernet'i görmüyor ve Wi-Fi ile bağlanınca da 10 dakikada bir kopuyor.

Her sürücümü güncelledim format attım hiçbir şekilde değişiklik olmadı aygıt yöneticisine girdiğimde evrensel seri yolu kısmında AMD 3.10 Extensible Controller da ünlem bir de bazen Realtek PCI-e controllerde sarı ünlem oluyor. Aylardır sorunu çözmeye çalışıyorum hiçbir değişiklik olmadı. En son çare anakartı değiştireceğim artık.

Ethernet hatasınını bilmiyorum ama Wi-Fi için şöyle bir şey soracağım herhangi bir BT cihazı kullanmakta mısınız?

ASUS AC58 Wi-Fi adaptör kullanıyordum. Aynı sorun bende de vardı. Windows 11 sürücleri olmadığı için 30 dakikada bir mavi ekran yiyordum. Sorunun bir çözümü yok. Router de alsanız aynı sorun devam edecek. PCI kartı alarak kullanabilirsiniz.

Hangi marka adaptörü kullanıyorsunuz? Ve model numarası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…