Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehmet bey

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar.
Bu tür sorunlar ile karşılaşıyorum. Temiz kurulum yaptım birkaç kere ama fayda etmedi. Bilgisayarcı bile temiz kurulum yaptı bir şey düzelmedi. İnternetimde bir sorun yok sürücüleri güncellesem de aynı sorun güncellemesem de. Şu anda ayarlar kısmından Windows Update bile güncelleme yapmıyor hata veriyor. Restart yap diyor yapıyorum açılınca aynı şey oluyor güncellemiyor.

IMG_3202.webp

Chrome üzerinden de indirdiğim hiçbir şey çalışmıyor. Uygulama düzgün başlatılamadı hatası veriyor. İndiriyorum ama kuramıyorum.

IMG_3182.webp

IMG_3203.webp

İnternet çok ağır işliyor. Armoury Crate'nin güncellemesi var ama internet çok ağır işlediği için güncelleyemiyorum. Steam de çok yavaş indiriyor ve sürekli 0 Mbps'ye düşüyor. Sorun neyde nasıl bir yol izlemeliyim hiçbir fikrim yok.

IMG_3204.webp

IMG_3195.webp

IMG_3194.webp

Ayrıca bilgisayar da çok ağır çalışıyor. Ayarları bile açarken geç açıyor. Açılışı da geç oluyor. Herhangi bir uygulamaya girerken anlık donmalar oluyor.

Hevesle aldım ama o kadar sinirlendirdiki eğer 2 gün daha yapamazsam satacağım. Bir oyun bile oynayamadım. ( bilgisayarı parça parça aldım.)

Bilgisayarcı bana Windows'ta sorun olduğunu söyledi. Temiz kurulum yaptı (lisans bile aldım) eve getirdim bilgisayarı aynı sonuç.

SSD'yi bilgisayarcı test etti sorun yok dedi. RAM'leri Memtest86 ile ben test ettim ( başka bilgisayardan indirdim USB'ye kurdum öyle yaptım çünkü benim bilgisayarımdan sadece Microsoft Store'den bir şey indirebiliyorum) sorun çıkmadı.
Yardımcı olabilecek biri var mı lütfen.

Dosya Ekleri

• IMG_3193.webp
    IMG_3193.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_3201.webp
    IMG_3201.webp
    386 KB · Görüntüleme: 243
  • IMG_3199.webp
    IMG_3199.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki kurulum ISO'su bozuk olabilir. Buradan güncel 24H2 kurabilir misni?

Bilgisayarcıya götürdün aynı şeyi söyledi yeni Windows kurdu ama ne zaman sürücüleri güncelliyecek olsam aynı hatalar çıkıyor. Bir de şimdi yeniden başlat dedim ama SSD'yi görmüyor artık galiba SSD bozuk olabilir mi? Her Windows kurduktan sonra hata veriyor.

Bilgisayarcılara pek güvenme çok yakından tanımadığın biriyse.
Sen o linteki ISO dosyasını indirip, Rufus ile yazıp, sonra bir temiz kurulum daha yap. Son çare bu, olmazsa yine çözüm üretilir.

Güncellem: Şansıma bak şimdi de SSD okumuyor galiba SSD bozuk çıktı ama bilgisayarcı test etmişti sorun yok dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.